Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

 
Reply to this topicStart new topic
> page speed problem
mar22
post 4.07.2011, 22:01:56
Post #1





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 25
Pomógł: 1
Dołączył: 12.09.2009

Ostrzeżenie: (0%)
-----


jakie macie wyniki na page speed w firefoxie ? bo ja widze dziwny problem. testuje index lokalnie i tak: po pierwszym wlaczeniu mam np wynik 33/100 - marny biorac pod uwage ze laduje sie tylko jeden plik css. po usunieciu historii przegladania i refresh analysis wynik wskakuje na 93/100 ale po odswiezeniu strony i refresh analysis znowu jest kolo 30/ 100 . od czego zależą takie dziwne wyniki? w podpowiedziach pisze zeby wlaczyc kompresje tego jednego pliku css. ale kompresja jest wlaczona...
Go to the top of the page
+Quote Post
toaspzoo
post 7.07.2011, 00:56:01
Post #2





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 777
Pomógł: 83
Dołączył: 29.07.2010
Skąd: Gliwice / Pławniowice Mistrz niezmordowanej klawiatury.

Ostrzeżenie: (20%)
X----


Nie mogę tego zainstalować z powodu wersji mojego firefoxa (6.0a2)

solucja: Przy ponownym wczytywaniu strony browser poszukuje zmian w plikach


--------------------

"Pomógł" nie boli. Ani też nie koi bólu.
Perspektywa jest złudzieniem dla ludzi niemających marzeń.
mail. miclab1995@gmail.com
Go to the top of the page
+Quote Post
phpsuse
post 7.07.2011, 07:31:42
Post #3





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 57
Pomógł: 0
Dołączył: 22.06.2008

Ostrzeżenie: (0%)
-----


podaj adres strony to będę wiedział coś więcej.

Przemek
Go to the top of the page
+Quote Post
batman
post 7.07.2011, 09:40:53
Post #4





Grupa: Moderatorzy
Postów: 2 913
Pomógł: 267
Dołączył: 11.08.2005
Skąd: 127.0.0.1




Cytat(phpsuse @ 7.07.2011, 08:31:42 ) *
podaj adres strony to będę wiedział coś więcej.

Przemek

http://localhost/index.php

wink.gif


--------------------
I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features.
--------------------
blog
Kuchnia Kopytka
www.wykangurzeni.pl
Go to the top of the page
+Quote Post
nospor
post 7.07.2011, 09:47:50
Post #5





Grupa: Moderatorzy
Postów: 34 856
Pomógł: 5801
Dołączył: 27.12.2004




@batman, kurcze, Twój link nie działa sad.gif
wink.gif

@mar22 no ale co ci pokazuje dokładnie Page speed? Przecież masz tam wyszczególnione co jest źle a co nie.
Powód edycji: [nospor]:


--------------------

Najlepsze kawałki programistyczne || Dowcipy o informatykach || Forum PHP dla opornych
Klasy: Pager (stronicowanie) | Cache | ShoutBox (Chat) | Widok | Ładne url'e

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista
"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

 



RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 9.12.2019 - 03:55