Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

 
Reply to this topicStart new topic
> [PHP]Status serwera CS
elewator
post 28.11.2009, 18:45:19
Post #1





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 63
Pomógł: 1
Dołączył: 30.07.2008
Skąd: Ustka

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Witam. Kombinowalem ostatnio ze statusem serwera CS 1.6, tylko brakuje mi wyswietlania online/offline. I wlasnie tutaj jest problem.
fsockopen nawet jak serwer jest offline, zwraca ze jest online, laczenie poprzez udp:// tez nie pomaga. Nie wiem co robic. Moze Wy macie jakies sposoby?
Pozdrawiam.
Go to the top of the page
+Quote Post
Watt
post 28.11.2009, 20:14:03
Post #2





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 372
Pomógł: 1
Dołączył: 13.06.2008

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Witaj proponuje skorzystać z klasy, nie ma po co sie bawić tongue.gif
http://www.wmcity.nl/scripts.php?actie=bekijk&id=1889

Coś takiego działa na moim forum: www.pgc-cs.eu
Go to the top of the page
+Quote Post
elewator
post 28.11.2009, 21:02:18
Post #3





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 63
Pomógł: 1
Dołączył: 30.07.2008
Skąd: Ustka

Ostrzeżenie: (0%)
-----


moglbys napisac cos wiecej? jak to zrobiles? bo ja probowalem, probowalem ale jak widac w php dopiero sie ucze snitch.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
Watt
post 28.11.2009, 21:51:33
Post #4





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 372
Pomógł: 1
Dołączył: 13.06.2008

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Odwołujesz sie tak:

  1. $hlsocket = new HLSocket($ip, $port);
  2. $info = $hlsocket->details();
  3. $hlsocket->close();

Potem printujesz
  1. print_r($info)

I to chyba na tyle tongue.gif

Ten post edytował Watt 28.11.2009, 21:51:56
Go to the top of the page
+Quote Post
elewator
post 28.11.2009, 22:09:02
Post #5





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 63
Pomógł: 1
Dołączył: 30.07.2008
Skąd: Ustka

Ostrzeżenie: (0%)
-----


ale mi chodzi o sam status online/offline.
ok. poradzilem sobie tongue.gif +pomogl leci.

Ten post edytował elewator 28.11.2009, 22:17:42
Go to the top of the page
+Quote Post
maly_pirat
post 29.11.2009, 17:47:03
Post #6





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 215
Pomógł: 0
Dołączył: 13.06.2007

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Watt, a wiesz w jaki sposób wywołać listę graczy?
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

 



RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 1.12.2020 - 06:19