Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

 
Reply to this topicStart new topic
> Dlaczego aby rozwiązać test potrzebuje napisać 10 postów?
hwao
post 18.08.2009, 11:31:01
Post #1


Developer


Grupa: Moderatorzy
Postów: 2 844
Pomógł: 20
Dołączył: 25.11.2003
Skąd: Olkusz




Cytat(nospor @ 10.02.2008, 20:29:22 ) *
Na poczatku nie bylo ograniczenia. Rejestrowal sie koles i walil w test. Ale odpowiedzial źle i wypadł z rankingu. I co? Ano szczeniackie zachowanie powodowało, ze zakladal kolejne konto i znowu próbował. Znowu napisał źle, kolejne konto i tak do bólu. Chcac uniknąć x kont widm wprowadzono 10 postow.
Zdobycie 10 fachowych postow na forum to max 2-3 dni. Przy pomyślnych wiatrach mozna w jeden wieczór tyle zdobyć (mówię nadal o fachowych postach).

Go to the top of the page
+Quote Post
mad/
post 13.11.2009, 23:00:22
Post #2





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 21
Pomógł: 0
Dołączył: 7.10.2009

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Czy nie można umożliwić komuś przetestować się anonimnowo? Przecież to tylko zwiększyłoby wiedzę/pomogło w samodoskonaleniu.
Go to the top of the page
+Quote Post
erix
post 14.11.2009, 12:25:28
Post #3





Grupa: Moderatorzy
Postów: 15 467
Pomógł: 1451
Dołączył: 25.04.2005
Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów




...i później umożliwiłoby na właściwym koncie roztrzaskanie całego testu bez pomyłki.


--------------------

ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW!
Go to the top of the page
+Quote Post
coonradoo
post 2.02.2011, 19:21:05
Post #4





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 2
Pomógł: 0
Dołączył: 2.02.2011

Ostrzeżenie: (10%)
X----


co fakt to fakt, ale dlaczego uniemożliwiać innym skorzystanie z tego?

i kolejnego posta piszę tylko po to aby móc wykonać sobie ten test...
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

 



RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 20.08.2019 - 17:48