Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

3 Stron V  < 1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> [Forum]phpBB
Joachim Peters
post 2.08.2007, 09:20:31
Post #21





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 196
Pomógł: 2
Dołączył: 1.03.2006

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Jeżeli nie masz opcji "Potwierdzenie wizualne" w konfiguracji forum to znaczy, że pliki twojego stylu nie są w najnowszej wersji phpBB. Instrukcje aktualizacji stylu znajdziesz tutaj .
Go to the top of the page
+Quote Post
netghoster
post 2.08.2007, 18:17:33
Post #22





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 8
Pomógł: 0
Dołączył: 31.07.2007

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Witam
mam problem...
musze zrobic sklep internetowy i w nim płatności...
Chodzi o stronę sklepu oraz płatną- wejście po
płatności kartą, sms-em itd.
To musi być perfekcyjne. Administracja po stronie klientów.
Pliska pomóżcie ;(
Go to the top of the page
+Quote Post
Magik125
post 4.08.2007, 12:53:33
Post #23





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 31
Pomógł: 0
Dołączył: 30.06.2007

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Mam taki problem zmieniłem hasło do bazy mysql i wyskoczyło mi cos takiego
phpBB : Critical Error

Could not connect to the database

Nie wiecie co jest nie tak?
Go to the top of the page
+Quote Post
Joachim Peters
post 12.08.2007, 17:18:01
Post #24





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 196
Pomógł: 2
Dołączył: 1.03.2006

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Danę potrzebne do połączenia z bazą danych nie są poprawne. Te dane możesz określić w pliku config.php.
Go to the top of the page
+Quote Post
hades1
post 12.08.2007, 17:35:58
Post #25





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 4
Pomógł: 0
Dołączył: 27.01.2007

Ostrzeżenie: (0%)
-----


ja tez nie mam dry.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
Tom:-)
post 14.08.2007, 14:46:07
Post #26





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 281
Pomógł: 0
Dołączył: 25.03.2007
Skąd: Globalna wioska

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Niech ktoś wytłumaczy jedną rzecz:
Forum phpBB modified by Przemo jest w najwyższej wersji: v 1.12.5
a Najnowsza stabilna wersja phpBB z polskiego supportu jest w wersji: 2.0.22
Czy to oznacza że forum by Przemo jest opóźnione; czy może jest to samo ale pod inną nazwą wersji?


--------------------
Go to the top of the page
+Quote Post
kwiateusz
post 14.08.2007, 16:32:20
Post #27


Admin Techniczny


Grupa: Administratorzy
Postów: 2 068
Pomógł: 93
Dołączył: 5.07.2005
Skąd: Olsztyn




przemo wersjonuje swoje forum inaczej, jest aktualne a ten numer to jest wersja jego modyfikacji
Go to the top of the page
+Quote Post
Tom:-)
post 14.08.2007, 16:36:42
Post #28





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 281
Pomógł: 0
Dołączył: 25.03.2007
Skąd: Globalna wioska

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Czyli mam rozumieć że v 1.12.5 = 2.0.22 albo phpBB3 ?


--------------------
Go to the top of the page
+Quote Post
kwiateusz
post 14.08.2007, 18:41:42
Post #29


Admin Techniczny


Grupa: Administratorzy
Postów: 2 068
Pomógł: 93
Dołączył: 5.07.2005
Skąd: Olsztyn




2, 3 jeszcze nie wprowadził jak gdzieś kiedyś czytałem... pewnie i 22 bo na stronie jest 19 a zdaje mi sie ze przemo na bierzaco wydawał poszperaj u niego na forum...
Go to the top of the page
+Quote Post
Tom:-)
post 14.08.2007, 21:08:11
Post #30





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 281
Pomógł: 0
Dołączył: 25.03.2007
Skąd: Globalna wioska

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Ale teraz to zgłupiałem forum 1.12.5 i 2.0.22 są od siebie różne. Na pierwszy rzut oka już widać menu że jest inne. Tak pobierzcie patrząc widać że Przemo ma więcej opcji. NIE MOGĄ ZROBIĆ JEDNEGO DOBREGO !?! Kto moi powie które jest lepsze pod każdym względem? mad.gif sad.gif dry.gif mellow.gif


--------------------
Go to the top of the page
+Quote Post
kwiateusz
post 14.08.2007, 23:02:45
Post #31


Admin Techniczny


Grupa: Administratorzy
Postów: 2 068
Pomógł: 93
Dołączył: 5.07.2005
Skąd: Olsztyn




dżizys... jak nie umiesz modowac forum to sobie przemka weź bo on ma full bajerów których pewnie nawet 20% nie wykorzystasz, a jak masz czas i chęć weź czyste i sobie dodawaj potrzebne mody
Go to the top of the page
+Quote Post
Tom:-)
post 15.08.2007, 19:25:16
Post #32





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 281
Pomógł: 0
Dołączył: 25.03.2007
Skąd: Globalna wioska

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Czy ja dobrze widzę ze tylko się ściąga forum Przemo i nie ma on na stronie żadnych modów? Wszystko wsadził do forum?


--------------------
Go to the top of the page
+Quote Post
kwiateusz
post 15.08.2007, 23:42:35
Post #33


Admin Techniczny


Grupa: Administratorzy
Postów: 2 068
Pomógł: 93
Dołączył: 5.07.2005
Skąd: Olsztyn




tak to jest out of box instalujesz i masz
Go to the top of the page
+Quote Post
Magik125
post 28.04.2008, 19:15:19
Post #34





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 31
Pomógł: 0
Dołączył: 30.06.2007

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Witam...
Mam taki problem zainstalowałem phpBB3 i jak dodaje dział to nie wyświetla mi go na stronie głównej co mam zrobić w takiej sytuacji?
Pozdrawiam...

Ten post edytował Magik125 28.04.2008, 19:15:50
Go to the top of the page
+Quote Post
MMPrime
post 29.04.2008, 00:00:09
Post #35





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 79
Pomógł: 12
Dołączył: 23.04.2008

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Ustawiłeś odpowiednie zezwolenia? M.in te żeby forum było wyświetlane.


--------------------
Go to the top of the page
+Quote Post
Magik125
post 29.04.2008, 13:25:17
Post #36





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 31
Pomógł: 0
Dołączył: 30.06.2007

Ostrzeżenie: (0%)
-----


a gdzie to jest?smile.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
tiraeth
post 8.05.2008, 12:57:24
Post #37





Grupa: Przyjaciele php.pl
Postów: 1 789
Pomógł: 41
Dołączył: 30.10.2003
Skąd: Wrocław

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Kwestia pierwsza, to nie wyświetli działu, jeśli żadnego forum do tego działu nie przypiszesz. To przecież logiczne...
Go to the top of the page
+Quote Post
Skudi
post 1.02.2009, 01:06:27
Post #38





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 11
Pomógł: 0
Dołączył: 1.02.2009
Skąd: Warszawa

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Chciałbym skopiować moda z przemo żeby nie można było ruszać stopki a w razie skasowania lub zmienienia stopki blokowało by forum. (Dla skryptu Multi phpBB http://http://maxbb.pl/download/multi_phpbb_223.rar)

Ale potrzebuje żeby ktoś mnie nakierował albo powiedział ile coś takiego może kosztować.
Go to the top of the page
+Quote Post
Nightwalker
post 8.02.2009, 17:12:37
Post #39





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 180
Pomógł: 0
Dołączył: 5.02.2006
Skąd: Bytom

Ostrzeżenie: (10%)
X----


Można to bardzo łatwo obejść. Poza tym phpBB jest wydane na licencji GNU, więc nie łamiąc licencji można usunąć stopkę.


--------------------
Go to the top of the page
+Quote Post
czachor
post 23.06.2009, 14:31:49
Post #40





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 888
Pomógł: 40
Dołączył: 16.12.2003
Skąd: Warszawa

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Jakiś czas temu wyszła wersja phpbb 3.0.5. Używa jej ktoś? Zawsze pracowałem na IPB, ale tym razem muszę szybko stawiać i nie bardzo mogę czekać na powolne przelewanie kasy od szefostwa. Jakie możliwości w porównaniu z ipb 2.3 ma phpbb 3.x? Jak wygląda kwestia bezpieczeństwa? A może ktoś ma gdzieś jakiś link do ciekawego porównania?


--------------------
how many SEO experts does it take to change a light bulb,lightbulb,light,bulb,lamp,lighting,switch,sex,xxx
5-Reasons-why-you-should-NEVER-fix-a-computer-for-free
Go to the top of the page
+Quote Post

3 Stron V  < 1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

 



RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 24.08.2019 - 17:45