Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

 
Reply to this topicStart new topic
> [JavaScript]Problem z DatePicker locale pl
Crash89
post 11.01.2019, 14:43:58
Post #1





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 180
Pomógł: 7
Dołączył: 3.04.2013

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Witam,

Mam problem z wczytaniem pliku bootstrap-datepicker.pl.min.js
kiedy wpisuję go do załadowania to jest błąd :

/bootstrap-datepicker/locales/bootstrap-datepicker.pl.min.js net::ERR_ABORTED 500 (Internal Server Error)

Kiedy dam na przykład do wczytania plik bootstrap-datepicker.fr.min.js to już zaczytuje (ale to wersja francuska)
wersja uk również nie działa.

Ustawiłem uprawnienia folderów do pliku na pełna kontrola w windows ale to nic nie dało.
Może miał ktoś z tym podobny problem?

Ten post edytował Crash89 11.01.2019, 14:45:14
Go to the top of the page
+Quote Post
Pyton_000
post 11.01.2019, 17:28:15
Post #2





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 7 754
Pomógł: 1364
Dołączył: 26.10.2005

Ostrzeżenie: (0%)
-----


jakiś .htaccess masz?
Zobacz logi serwera bo ewidentnie jakiś problem z serwerem a nie samymi plikami JS
Go to the top of the page
+Quote Post
Crash89
post 11.01.2019, 18:35:18
Post #3





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 180
Pomógł: 7
Dołączył: 3.04.2013

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Cytat(Pyton_000 @ 11.01.2019, 17:28:15 ) *
jakiś .htaccess masz?
Zobacz logi serwera bo ewidentnie jakiś problem z serwerem a nie samymi plikami JS


Właśnie logi, często zapominam o nich
dzięki za pomoc.
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

 



RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 25.05.2019 - 19:08