Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

 
Reply to this topicStart new topic
> [CMS]PHP Nuke
Sh4dow
post 18.04.2004, 12:56:52
Post #1





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 569
Pomógł: 0
Dołączył: 17.08.2003
Skąd: Dąbrowa Górnicza

Ostrzeżenie: (0%)
-----


W tym wątku proszę zamieszczać pytania dotyczące skryptu "php Nuke"


--------------------
Warsztat: Linux: PHP, MySQL, Apache, NetBeans, C++, Qt-Creator
Użytkownik, słowo którego specjaliści IT używają, gdy chcą powiedzieć idiota
Zarządzaj swoim budżetem domowym
Go to the top of the page
+Quote Post
paveuek
post 21.04.2004, 16:47:12
Post #2





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 20
Pomógł: 0
Dołączył: 15.04.2004
Skąd: lubuskie

Ostrzeżenie: (0%)
-----


czy jest jakas oficjalna polska strona o php-nuke? - interesuja mnie możliwości tego systemu, ale szczegolowo opisane, a nie typu:"php-nuke jest dobry bo ma duzo themesow" ;-). Moze jest gdzies jakis dobry artykul o tym CMS'ie?
Go to the top of the page
+Quote Post
Sh4dow
post 21.04.2004, 17:09:57
Post #3





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 569
Pomógł: 0
Dołączył: 17.08.2003
Skąd: Dąbrowa Górnicza

Ostrzeżenie: (0%)
-----


na stronie domowej tego systemu mozna znalesc linki, rowniez do polskiej strony. Ale chyba jest ona nieaktywna. Musisz sprawdzic.


--------------------
Warsztat: Linux: PHP, MySQL, Apache, NetBeans, C++, Qt-Creator
Użytkownik, słowo którego specjaliści IT używają, gdy chcą powiedzieć idiota
Zarządzaj swoim budżetem domowym
Go to the top of the page
+Quote Post
paszczak
post 24.04.2004, 00:06:03
Post #4





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 29
Pomógł: 0
Dołączył: 11.12.2003

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Sprawdź
http://www.cms.riklaunim.ekonto.net
www.polhost.net
kiedyś jeszcze była
www.nukepl.comale tinta zwinął interes ma być nowa wersja tej strony ale z płatnym downolandem biggrin.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
Pyksel
post 4.05.2004, 14:59:49
Post #5





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 81
Pomógł: 0
Dołączył: 27.11.2003
Skąd: Bytom

Ostrzeżenie: (0%)
-----


www.nukepl.comale tinta zwinął interes ma być nowa wersja tej strony ale z płatnym downolandem biggrin.gif[/quote]

A wiesz cos wiecej na ten temat?


--------------------
**************************************
WWW.CS.CONDITIONZERO.GLT.PL
Linknij ^ :) ^ Zobacz
**************************************
Go to the top of the page
+Quote Post
paveuek
post 20.05.2004, 09:35:35
Post #6





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 20
Pomógł: 0
Dołączył: 15.04.2004
Skąd: lubuskie

Ostrzeżenie: (0%)
-----


dzieki za linki, teraz inny problem z phpnuke7.0:

Po kliknięciu na wyslany link w celu zakonczenia rejestracji pojawia sie komunikat:
"New User Activation Error

There is no user in the database with this information.
You can register a new user from here. "

o co chodzi?
Go to the top of the page
+Quote Post
MArol_16
post 25.09.2004, 15:58:07
Post #7





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 1
Pomógł: 0
Dołączył: 25.09.2004

Ostrzeżenie: (0%)
-----


snitch.gif cześć exclamation.gif
chciałem zapytać czy można wyłączyć gdzieś potwierdzenie załorzenia konta w php-nuku. Zrobilem sobie wlasnie nuka i nic mi nie przychodzi na e-mail umieszczony w rejestracji. można te potwierdzenie gdzieś wylączyć albo zrobic zeby przychodziło te potwierdzenie winksmiley.jpg thx za pomoc tongue.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
kaszczor
post 11.10.2004, 20:27:20
Post #8





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 8
Pomógł: 0
Dołączył: 7.10.2004

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Poszukuję jakiegoś dobrego modułu ogłoszeniowego (po polsku) do najnowszej wersji php-Nuke oraz jakiegoś ciekawego licznika odwiedzin (po polsku). Zna ktoś może jakieś namiary? Jeżeli tak, to bardzo proszę zapodać. Z góry bardzo dziękuję.
Go to the top of the page
+Quote Post
tuchovia
post 24.10.2004, 19:22:38
Post #9





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 5
Pomógł: 0
Dołączył: 28.03.2004
Skąd: Polska , Tuchów

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Witam

Mam pytanie .. Jak zmienić tło w PHPNuke .. questionmark.gif Co musze zrobić zeby było takie jakie ja chce .. co musze znaleść i co mam zmodyfikować z góry Dzięki smile.gif Pozdro Mazi


--------------------
www.tuchovia.com - Zapraszam !
Go to the top of the page
+Quote Post
Lisek54
post 7.12.2004, 14:41:08
Post #10





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 112
Pomógł: 0
Dołączył: 6.12.2004
Skąd: Miastko

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Ja mam pytanko dotyczace bazy sql czy musze miec haslo na baze sql zeby nie wlamali mi sie formularzami html ? blink.gif

Opis dziurki jest na Rk oblukajcie to smile.gif


--------------------
MP3: Ocean, Bracia, DKA, Arash, Energy
Warsztat: Apache2, PHP4, MySql, Linux Mandriva/Microsoft Windows XP
Zajęcia: Administrator serwera UT, prowadzenie kilku stron, pisanie małych skryptów dla rozrywki...
Cytat: "Co by człowiek chciał to zajęte..." - Kolega z ławki
Go to the top of the page
+Quote Post
vander1989
post 24.08.2009, 15:04:39
Post #11





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 70
Pomógł: 0
Dołączył: 24.08.2009

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Witka smile.gif
Mam problem z rejestracja na php nuke postawiłem wszystko ładnie tylko jak ktos chce sie zarjestrowac to wysakuje mu komunikat ze podana strona nie instnieje co z tym zrobic questionmark.gif da sie to jakos nprawic?? prosze o odpowiedz 5828834
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

 



RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 19.08.2019 - 20:09