Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

5 Stron V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> [Forum]Invision Power Board
karolski
post 15.01.2005, 00:02:50
Post #21





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 199
Pomógł: 0
Dołączył: 12.02.2004
Skąd: Czymiasto

Ostrzeżenie: (0%)
-----


a ktos ma jakies linki do stron z zabezpieczeniami do IPB


--------------------
Pozdrawiam Karolski
Go to the top of the page
+Quote Post
Slump
post 15.01.2005, 00:36:43
Post #22





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 53
Pomógł: 0
Dołączył: 3.01.2004
Skąd: Iława

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Niema to jak na kilku forach poscic.
Proponuje opisac dokladniej problem, sprawdzic logi serwa i upewnic sie, ze ktos po prostu nie zlamal ci haSLA smile.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
NuLL
post 16.01.2005, 00:13:47
Post #23





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 2 262
Pomógł: 21
Dołączył: 3.05.2004
Skąd: Sopot, Krakow, W-wa

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Inne pytanie - dot. licencji.

Mam na kompie instalke IPB - czy moge go wrzucić na serwer ze stroną questionmark.gif Oczywiście wersja v1.3 Final


--------------------
Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
Go to the top of the page
+Quote Post
Slump
post 16.01.2005, 01:37:15
Post #24





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 53
Pomógł: 0
Dołączył: 3.01.2004
Skąd: Iława

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Jesli masz na dysku wersje nizsza od 2.0.1 to mozesz ja dac na ftp. Masz ja pobrana za czasow starej licecji i mozesz instalowac.
Go to the top of the page
+Quote Post
NuLL
post 17.01.2005, 01:08:30
Post #25





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 2 262
Pomógł: 21
Dołączył: 3.05.2004
Skąd: Sopot, Krakow, W-wa

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Instalować moge smile.gif
Cytat
mozesz dac na ftp

Tak do ściągnięcia ludkom questionmark.gif Wam na ftp questionmark.gif

PS. Polish language version reqiured -ma ktoś instalkę - stronka którą zapodał @scanner nie dziala. Jak ktoś i ma chwilkę null_pl@o2.pl

Dzieki smile.gif


--------------------
Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
Go to the top of the page
+Quote Post
Slump
post 17.01.2005, 02:03:00
Post #26





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 53
Pomógł: 0
Dołączył: 3.01.2004
Skąd: Iława

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Nie do pobranie nie mozesz na ftp dc ludzia.
A langa szukaj ibplanet.pl
Go to the top of the page
+Quote Post
chuck3y
post 22.02.2005, 00:50:02
Post #27





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 3
Pomógł: 0
Dołączył: 21.02.2005

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Mam pytanie mam spolszczenie do IPB 2.0 ale nie wyświetla mi polskich znaków.
Nie wiem co mam zrobić żeby były wyświetlane te znaki.

Proszę o pomoc
Go to the top of the page
+Quote Post
NuLL
post 22.02.2005, 01:47:14
Post #28





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 2 262
Pomógł: 21
Dołączył: 3.05.2004
Skąd: Sopot, Krakow, W-wa

Ostrzeżenie: (0%)
-----


W Skins są HTML Wrappers czy coś takiego - tam można zmienić stronę kodową.


--------------------
Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
Go to the top of the page
+Quote Post
chuck3y
post 22.02.2005, 12:40:36
Post #29





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 3
Pomógł: 0
Dołączył: 21.02.2005

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Mógł byś mi dokładniej napisać co mam zrobić bo nie rozumiem za bardzo.
Go to the top of the page
+Quote Post
NuLL
post 22.02.2005, 14:59:02
Post #30





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 2 262
Pomógł: 21
Dołączył: 3.05.2004
Skąd: Sopot, Krakow, W-wa

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Jako ipbplanet.pl coś nie działa - www.null.projekty.pl/files/ipb_13_pl.rar - Poslki język - a problem wyżej - zedytuje post i opisze dokładnie.


--------------------
Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
Go to the top of the page
+Quote Post
chuck3y
post 23.02.2005, 01:32:28
Post #31





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 3
Pomógł: 0
Dołączył: 21.02.2005

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Zobacz www.pawel.olnet.com.pl/forum Nie mam wyświetlanych polskich znaków.

Da się coś z tym zrobić ?
Go to the top of the page
+Quote Post
Slump
post 23.02.2005, 01:43:44
Post #32





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 53
Pomógł: 0
Dołączył: 3.01.2004
Skąd: Iława

Ostrzeżenie: (0%)
-----


http://ibplanet.pl/forum/index.php?showtopic=2663
Go to the top of the page
+Quote Post
victor7
post 10.06.2005, 18:49:55
Post #33





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 1
Pomógł: 0
Dołączył: 3.02.2005

Ostrzeżenie: (0%)
-----


nie mogę pobrać ipb z serwera jest on na ftp i nie ma dostępu co mam zrobić?
Go to the top of the page
+Quote Post
NuLL
post 12.06.2005, 16:10:00
Post #34





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 2 262
Pomógł: 21
Dołączył: 3.05.2004
Skąd: Sopot, Krakow, W-wa

Ostrzeżenie: (0%)
-----


A o która wersję chodzi ? Rozpowszechnianie IPB 1.3 jest nielegalne aktualnie. A wersje >2 można ściągnąć jako trial.


--------------------
Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
Go to the top of the page
+Quote Post
PiotrLegnica
post 6.07.2005, 12:37:03
Post #35





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 71
Pomógł: 2
Dołączył: 6.07.2005
Skąd: Legnica

Ostrzeżenie: (0%)
-----


wie ktos skad mozna sciagnac spolszczenie do IPB 2.0.4 razem z ACP?
ibplanet cos mi nie dziala ;/


--------------------
SithTemplate
Go to the top of the page
+Quote Post
NuLL
post 6.07.2005, 12:42:17
Post #36





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 2 262
Pomógł: 21
Dołączył: 3.05.2004
Skąd: Sopot, Krakow, W-wa

Ostrzeżenie: (0%)
-----


O ile się nie mylę spolszczenia do ACP nie ma.


--------------------
Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
Go to the top of the page
+Quote Post
PiotrLegnica
post 6.07.2005, 12:48:12
Post #37





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 71
Pomógł: 2
Dołączył: 6.07.2005
Skąd: Legnica

Ostrzeżenie: (0%)
-----


aha dzieki


--------------------
SithTemplate
Go to the top of the page
+Quote Post
kwiateusz
post 6.07.2005, 13:19:32
Post #38


Admin Techniczny


Grupa: Administratorzy
Postów: 2 069
Pomógł: 93
Dołączył: 5.07.2005
Skąd: Olsztyn




Cytat(NuLL @ 2005-07-06 11:42:17)
O ile się nie mylę spolszczenia do ACP nie ma.

Mylisz sie smile.gif jest spolszczenie ACP do 2.0.4 i wczesniejszych tylko ibplanet cos nie dziala (admini ponoc juz nad tym pracuja smile.gif). Wiem to bo jestem tam jednym z redaktorow i pomagalem przy tworzeniu smile.gif Jest jeszcze troche bledow ale jezeli ktos by chcial to
Kod
www.nofwarez.hakerzy.pl/appz/ipbplacp.rar

hasło: nofwarez.tk
smile.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
Ccn
post 9.07.2005, 13:10:27
Post #39





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 65
Pomógł: 0
Dołączył: 2.07.2005

Ostrzeżenie: (30%)
XX---


Pilnie potrzebuje spolszczenie do ACP do IPB 1.3 ! Możecie przesłać mi na mail: ccn@interia.pl , widze, że tutaj macie (http://forum.php.pl/admin.php)


--------------------
Mój localhost: Apache 1.3.*, PHP 4.3.11, MySQL 4.0.24-nt, Perl (Windows XP Pro SP2)
Go to the top of the page
+Quote Post
Koperek
post 9.07.2005, 14:25:23
Post #40





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 2
Pomógł: 0
Dołączył: 9.07.2005

Ostrzeżenie: (0%)
-----


A mam pytanko takie moze głupie ale nie wiem :/

Jak sie to robi zeby administrator byl na czerwono, moderator zielono , jeszcze jakas grupa na inny kolor gdzie to sie ustawia questionmark.gif rolleyes.gif

Edit i jeszcze 1 mam pytanko : Zrobiłem 1 userowi grupe moderator ale ma 10 postów i pisze mu ranga cienias sad.gif Jak mu ja usunac albo dac zeby była ranga moderator questionmark.gif

Z góry bede wdzieczny za pomoc rolleyes.gif

Ten post edytował Koperek 9.07.2005, 15:19:04
Go to the top of the page
+Quote Post

5 Stron V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

 



RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 9.12.2019 - 10:48