Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

 
Reply to this topicStart new topic
> [HTML][CSS][PHP]Problem z kodowaniem?
ReCiak
post 24.05.2019, 19:27:26
Post #1





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 16
Pomógł: 0
Dołączył: 17.05.2019

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Witam mam taką strone,wszystko czyta css itd.


Mam zrobioną funkcje do edycji użytkownika i jak w nią klikam dzieje się coś takiego:


Wyrzuca mi mete z headera do body,nie mam pojęcia czemu?

  1. function edytuj_konto(){
  2. spr_uprawnienia();
  3. $id = $_GET['id3'];
  4. $sql = "SELECT * FROM `uzytkownicy` WHERE `id` = '$id'";
  5. $zapytanie = mysql_query($sql);
  6. $z = mysql_fetch_array($zapytanie);
  7. $login = $z['login'];
  8. $stopien = $z['stopien'];
  9. $haslo = $z['haslo'];
  10. echo '
  11. <form method="POST">
  12. <input type="text" name="login" class="formularz pierwszy" value="'.$login.'" placeholder="Wprowadź login..."/>
  13. <input type="text" name="stopien" class="formularz pierwszy" value="'.$stopien.'" placeholder="Wprowadź stopien..."/>
  14. <input type="text" name="haslo" class="formularz pierwszy" value="'.$haslo.'" placeholder="Wprowadź hasło..."/>
  15. <input type="submit" value="Zapisz" style="float:right; margin-top:5%; margin-right:5%; padding:1%;"/>
  16. </form>
  17. ';
  18. if($_POST['login'] != ''){
  19. $login = $_POST['login'];
  20. $stopien = $_POST['stopien'];
  21. $sql = "UPDATE `uzytkownicy` SET `login` = '$login', `stopien` = '$stopien', `haslo` = '$haslo' WHERE `id` = '$id'";
  22. $zapytanie = mysql_query($sql);
  23. if(!$zapytanie){
  24. }else{
  25. header('Location: /zarzadzaj_kontami');
  26. }
  27. }
  28. }


TUtaj kod PHP.
Ktoś wie o co może chodzić?
Go to the top of the page
+Quote Post
trueblue
post 24.05.2019, 19:55:35
Post #2





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 5 510
Pomógł: 1505
Dołączył: 11.03.2014

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Używaj kodowania plików UTF-8 (bez BOM).


--------------------
Go to the top of the page
+Quote Post
ReCiak
post 24.05.2019, 19:57:29
Post #3





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 16
Pomógł: 0
Dołączył: 17.05.2019

Ostrzeżenie: (0%)
-----


A tak jaśniej troszke? Wiem co to kodowanie ale co mam teraz zrobić żeby to chulało?
Korzystam z Visual Studio Code.

@@@EDIT

Problem załatwiony można zamknąć dzieki biggrin.gif

Ten post edytował ReCiak 24.05.2019, 20:13:40
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

 



RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 13.10.2019 - 21:58