Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

 
Reply to this topicStart new topic
> php.pl Błąd wewnętrzny serwera
flip
post 24.07.2010, 04:28:28
Post #1





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 30
Pomógł: 1
Dołączył: 13.03.2010

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Nie wiem gdzie, więc piszę tutaj. Nie można zalogować się na test.php.pl, pojawia się następujący komunikat: Błąd wewnętrzny serwera.
Go to the top of the page
+Quote Post
thek
post 24.07.2010, 09:44:33
Post #2





Grupa: Moderatorzy
Postów: 4 362
Pomógł: 714
Dołączył: 12.02.2009
Skąd: Jak się położę tak leżę :D




A dział w "Opinie, ogłoszenia, pytania" o nazwie "Test" to widziałeś czy akurat miałeś pomroczność jasną? smile.gif Przenoszę.
Powód edycji: [thek]:


--------------------
Najpierw był manual... Jeśli tam nie zawarto słów mądrości to zapytaj wszechwiedzącego Google zadając mu własciwe pytania. A jeśli i on milczy to Twój problem nie istnieje :D
Go to the top of the page
+Quote Post
kwiateusz
post 24.07.2010, 11:12:25
Post #3


Admin Techniczny


Grupa: Administratorzy
Postów: 2 067
Pomógł: 93
Dołączył: 5.07.2005
Skąd: Olsztyn




poprawione, powinno działac
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

 



RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 17.06.2019 - 06:33