Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

 
Reply to this topicStart new topic
> BlueMedia, Problem z itnSend
rafal1137
post 21.12.2017, 18:51:37
Post #1





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 3
Pomógł: 0
Dołączył: 21.12.2017

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Witam mam niewielkie doświadczenie z Webdeveloperką. Szef powierzył mi zadanie zaimplementowania Transakcji BlueMedia. Problem tkwi kiedy chcę przetestować skrypt itnSend.php i zaznaczam sendRequest i klikam Submit
Skrypt wywala kilka błędów

Byłbym wdzięczny za pomoc.
Go to the top of the page
+Quote Post
nospor
post 21.12.2017, 18:55:13
Post #2





Grupa: Moderatorzy
Postów: 34 295
Pomógł: 5680
Dołączył: 27.12.2004




czy komunikat bledu:
Amount in wrong format
cos ci mowi?


--------------------

Najlepsze kawałki programistyczne || Dowcipy o informatykach || Forum PHP dla opornych
Klasy: Pager (stronicowanie) | Cache | ShoutBox (Chat) | Widok | Ładne url'e

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista
"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Go to the top of the page
+Quote Post
rafal1137
post 21.12.2017, 22:51:53
Post #3





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 3
Pomógł: 0
Dołączył: 21.12.2017

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Tak wiem co to znaczy i liczba jest w prawidłowym formacie
Prawidłowy format to 0,0

PS: Nie raczej 0.0 bo sam mi pokazuje ze wpisać prawidłową liczbę

Ten post edytował rafal1137 21.12.2017, 22:55:34
Go to the top of the page
+Quote Post
trueblue
post 21.12.2017, 23:00:01
Post #4





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 5 262
Pomógł: 1448
Dołączył: 11.03.2014

Ostrzeżenie: (0%)
-----


To w jakim ostatecznie formacie przesyłasz kwotę?

Cytat
Kwota transakcji, jako separator dziesiętny
używana jest kropka - '.' Format: 0.00;
maksymalna długość: 14 cyfr przed
przecinkiem i 2 po przecinku.
Go to the top of the page
+Quote Post
rafal1137
post 21.12.2017, 23:06:20
Post #5





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 3
Pomógł: 0
Dołączył: 21.12.2017

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Cytat(trueblue @ 21.12.2017, 23:00:01 ) *
To w jakim ostatecznie formacie przesyłasz kwotę?


W tym skrypcie kwota jest przesyłana z przecinkiem
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

 



RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 13.12.2018 - 10:29