Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

 
Reply to this topicStart new topic
> Subiekt + PHP + wczytanie tabel do tablicy, Jak wczytać tabele subiekta do tablicy w PHP (MSsql)
kubijay
post 13.03.2017, 11:06:00
Post #1





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 3
Pomógł: 0
Dołączył: 13.03.2017

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Witam serdecznie,

Problem :
Potrzebuję z bazy subiekta (MSsql) wyciągnąć tabelę z produktami celem dalszej obróbki.
Nie umiem nawiązać prawidłowego połączenia i zrealizować zapytania.

Jeśli jest ktoś w temacie bądź ma pomysł, bardzo proszę o komentarz.
Go to the top of the page
+Quote Post
sazian
post 20.03.2017, 18:33:01
Post #2





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 1 003
Pomógł: 134
Dołączył: 19.09.2006
Skąd: B-tów

Ostrzeżenie: (0%)
-----


login: sa
hasło:nic - dosłownie nic
coś więcej potrzeba ?
Go to the top of the page
+Quote Post
Tomplus
post 20.03.2017, 19:16:04
Post #3





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 1 366
Pomógł: 163
Dołączył: 20.03.2005
Skąd: Będzin

Ostrzeżenie: (0%)
-----


@sazian
Skąd wiesz że nie ma hasła skonfigurowanego dla loginu sa?
Ja na Subiekcie mam hasło ustawione.

@kubijay
Musisz sprawdzić łącząc się z bazą co masz źle, czy baza MSsql jest na localhost czy na serwerze zewnętrznym (w sieci).
Go to the top of the page
+Quote Post
sazian
post 20.03.2017, 21:20:54
Post #4





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 1 003
Pomógł: 134
Dołączył: 19.09.2006
Skąd: B-tów

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Domyślnie jest puste, jeśli podałeś jakieś podczas instalacji subiekta to jego znajomość nie powinna stanowić problemu smile.gif
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

 



RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 24.05.2019 - 22:34