![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 240 Pomógł: 2 Dołączył: 5.12.2010 Skąd: Fulda Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, ja teraz wyjeżdżam na dwa miesiące do innego kraju i będę mieć tylko przy sobie iPod Touch i na iPodzie mam aplikacje TapaTalk na której można przeglądać fora i pisać, szukałem już forum.php.pl ale nie znalazłem, czy byście mogli dodać TapaTalk na forum.php.pl?
TapaTalk to jedyna możliwość aby utrzymać stały kontakt z forum, bo nie będę przy komputerze przez dwa miesiące. Bardzo będę wdzięczny o dodanie TapaTalka na te forum. Więcej informacji o TapaTalk można znaleźć na: http://www.tapatalk.com/ , aplikacja TapaTalk jest dostępna na Android i iOS. PS. TapaTalk jest całkowicie darmowy, tylko aplikacja na telefon jest płatna. -------------------- Moje serwisy: services.itunix.eu | spytajsie.com
Server: Debian; Desktop: Mac Mini 10.8.1, ArchLinux XFCE |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Raczej nie ten dział. W dodatku z tego co pisali ostatnio ma się zmienić właściciel.
-------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 831 Pomógł: 315 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
W dodatku z tego co pisali ostatnio ma się zmienić właściciel. Ja cały czas traktuję to jako primaaprilisowy żart ![]() -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
A ja to przeniose.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Cytat Q: Which forum system does it currently support? A: Currently phpBB3 3.0.x, vBulletin 3.6.x/3.7.x/3.8.x/4.x, Invision Power Board (IPB) 3.x and Simple Machine Forum (SMF) 1.1.11+/2.x are supported. Forum stoi na IPB w wersji 2.x bodajże + dodatków ma ogromną ilość modyfikacji pisaną przez dev.php.pl także migracja do 3.0 nie jest taka prosta. Planujemy coś robić w tym temacie dopiero po ukazaniu się IPB3.2 w wersji stabilnej. Developerzy IPB nie dali jeszcze dany stabilnej wersji 3.2, nawet nie ma jeszcze słychu o publicznej beta także niestety nie damy rady nagrać tej modyfikacji. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 96 Pomógł: 6 Dołączył: 22.08.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy coś się zmieniło w tej kwestii?
-------------------- ZF developer
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 224 Pomógł: 50 Dołączył: 2.03.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale TapaTalk jest płatną aplikacją...
na dodatek dość denerwujące są okienka wyskakujące przy wchodzeniu na forum zachęcające do kupna programu... z punktu widzenia normalnego użytkownika internetu, wdrożenie tego programu nie powinno być nachalne i zachęcające do kupna... (stać mnie na zakup tego programu, jednak program stosuje tak nachalne reklamy itp... - na innych forach, że przekreślam go...) -------------------- https://studiostawki.com - studio fotograficzne i filmowe - ul. Inflancka 11, Warszawa
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 6 Dołączył: 9.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale TapaTalk jest płatną aplikacją... na dodatek dość denerwujące są okienka wyskakujące przy wchodzeniu na forum zachęcające do kupna programu... z punktu widzenia normalnego użytkownika internetu, wdrożenie tego programu nie powinno być nachalne i zachęcające do kupna... (stać mnie na zakup tego programu, jednak program stosuje tak nachalne reklamy itp... - na innych forach, że przekreślam go...) No i co z tego, że jest płatną aplikacją? Nie tak dawno była promocja i można było kupić TapaTalk za parę centów, to raz. Po drugie to, że tobie nie pasuje ta aplikacja nie oznacza tego, że inni nie będą korzystać. Póki co nie ma lepszego rozwiązania niż TT na urządzeniu mobilnym do przeglądania for internetowych. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 224 Pomógł: 50 Dołączył: 2.03.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie mówiłem, że aplikacja jest zła, albo coś w tym stylu... jedynie, że w chwili w której np. z tabletu wchodzisz na forum z którym zintegrowano TapaTalk (i nie chcesz go instalować) jesteś bombardowany okienkami z informacją, że można sobie go zainstalować w domyśle bezpłatnie...
myślę, że TapaTalk jest bardzo dobrym programem, jedynie zwróciłem uwagę na sposób jego implementacji z forum (taki aby innych użytkowników urządzeń mobilnych nie zniechęcał do używania tego forum...) Ten post edytował StrefaPi 3.03.2013, 17:50:08 -------------------- https://studiostawki.com - studio fotograficzne i filmowe - ul. Inflancka 11, Warszawa
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prościej będzie zrobić specjalny szablon pod urządzenia przenośne niż bawić się w integracje z "czymś".
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 2.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę o dostosowanie forum pod tapatalk, który aktualnie jest darmowy. Forum te jest znakomitą skarbnicą wiedzy, więc pozwólcie korzystać z tego w każdej formie, również mobilnej...
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 27.11.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
czy zmieniło się coś w tej kwestii ? Niestety nie mogę znaleźć forum w Tapatalk :/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 636 Pomógł: 1344 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie bo to IPB, a tu ciężko o to.
vBulletin ma TT |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 58 Dołączył: 17.12.2013 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 27.11.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzisiaj próbowałem znaleźć to forum na Tapatalk, ale się nie udało.
Rozumiem że dalej nie jest dostępne z poziomu Tapatalk-a ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 182 Pomógł: 0 Dołączył: 11.01.2010 Skąd: Nowa Dęba Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy cos ruszylo w tej sprawie? Filmie jakby forum było responsywne albo jakby powstała aplikacja. Najlepiej taptalk.
-------------------- zpodziemia.pl - największa baza dobrych nielegali w POLSCE!
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 58 Dołączył: 17.12.2013 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Chętnie ciachne wersję responsywną i odświeżę obecny theme bo woła o pomstę do nieba... zajmujemy się nowoczesnymi technologiami a to forum wygląda jak połowa lat 90. Tylko żeby chęci administracji były do wdrożenia tego potem. Ktoś z góry się wypowie?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 636 Pomógł: 1344 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To forum umiera pod względem administracyjnym, żyje własnym życiem.
|
|
|
![]()
|
|
Właśnie dlatego fajnie by było o kontakt z choć jedną decyzyjną osobą.. rozumiem że czasu ktoś nie ma czy ciekawsze tematy niż forum, no ale jednak jest tu pewne grono ludzi dla których ten czas warto poświęcić i zmodernizować to i owo. Żeby aplikacje stworzyć trzeba by mieć kogoś ogarniętego w javie, ooc i nie wiem w czym się pisze na windows phone.. a tutaj można czystym cssem dużo podziałać. W gruncie rzeczy Pyton, ogarniasz jak się wtyczki robi do przeglądarek? To też jest droga gdyby administracja nie wykazała zainteresowania sprawą. Mnie też boli fakt że nie mogę z telefonu normalnie używać forum bez ciągłego przewijania strony lewo/prawo :/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 655 Pomógł: 73 Dołączył: 2.05.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To forum umiera pod względem administracyjnym, żyje własnym życiem. Nie wiem kto jest właścicielem, ale facebook jakoś tam chyba żyje (chyba że to nie jest oficjalne konto), tutaj zagląda i nospor (był w zarządzie) i phpion i ktoś tam jeszcze z "adminów". To nie powinien być taki problem aby zainstalować jeden plugin który na dodatek jest bardzo "Szeroko" wspierany i przetestowany ![]() Mamy 2015 rok. Mobile to śmiało minimum 30% rynku. Dla tych 30% warto zainstalować jeden plugin. -------------------- Overwatch24 - najbardziej zaawansowany Polski portal Overwatch od fanów dla fanów.
Fachowo.co Behance.net/fachowo |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.02.2019 - 17:22 |