Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

 
Reply to this topicStart new topic
> Skrypt wycinania kształtu obrazka
specialized
post 16.12.2011, 14:31:31
Post #1





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 36
Pomógł: 0
Dołączył: 17.11.2007

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Potrzebuję skrypt do wycięcia obrazka tak jak na załączniku poniżej

Obojętnie co to będzie za język programowania, byle dało się użyć na stronie, najlepsze byłoby PHP ale co innego też może być.
Ma ktoś coś takiego ?
Go to the top of the page
+Quote Post
Fifi209
post 16.12.2011, 14:36:29
Post #2





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 4 655
Pomógł: 556
Dołączył: 17.03.2009
Skąd: Katowice

Ostrzeżenie: (0%)
-----


GD ?

imagick ?


--------------------
Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

 



RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 9.12.2019 - 03:40