Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

 
Reply to this topicStart new topic
> Wyświetlanie obrazka podczas wykonywania skryptu PHP, Wyświetlanie obrazka np. w *gif podczas wykonywania skryptu PHP.
KrisKros123
post 12.07.2018, 21:07:33
Post #1





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 17
Pomógł: 0
Dołączył: 20.03.2018

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Witam,
Chciałbym się dowiedzieć jak można wyświetlić obrazek w gif podczas wykonywania skryptu PHP. Każdy pewnie zauważył, że na portalach gdy ładują się dane pokazuje się jakiś obrazek wskazujący na ładowanie do momentu załadowania danych i ich wyświetlenia. Bardzo byłbym wdzięczny za pomoc.
Go to the top of the page
+Quote Post
markonix
post 12.07.2018, 22:06:39
Post #2





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 2 565
Pomógł: 275
Dołączył: 16.12.2008
Skąd: Śląsk

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Ajax lub samym JS - po kliknięciu w przycisk wyświetlenie obrazka, potem po przeładowaniu strony samoczynnie zniknie.

Ten post edytował markonix 12.07.2018, 22:07:58


--------------------
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

 



RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 17.07.2018 - 14:47