Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

 
Reply to this topicStart new topic
> [CMS]Xaraya
scanner
post 22.03.2004, 01:00:40
Post #1





Grupa: Zarząd
Postów: 3 503
Pomógł: 28
Dołączył: 17.10.2002
Skąd: Wrocław




W tym wątku proszę zamieszczać pytania dotyczące skryptu "Xaraya"


--------------------
scanner.info
Warto pamiętać: KISS, DRY
Go to the top of the page
+Quote Post
kamiennikl
post 28.08.2004, 11:41:16
Post #2





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 4
Pomógł: 0
Dołączył: 28.08.2004
Skąd: Miłosław

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Witam cool.gif.
Dzisiaj chciałem przetestować system portalowy - Xaraya 0.9.9 i przy 4 punkcie instalacji (Database Settings Collection), po kliknięciu 'Continue' wychodzi mi taki komunikat na białym tle:
Kod
Fatal error: Class ADODB_Iterator contains 1 abstract methods and must therefore be declared abstract (Iterator::valid) in D:\apachefriends\xampp\htdocs\Xaraya\xaradodb\adodb-iterator.inc.php on line 46

Tego CMS'a instaluję na swoim serwerze - XAMPP (najnowsza wersja). Podpowiedzcie początkującemu co ma robić... winksmiley.jpg sadsmiley02.gif.
Pozdrawiam, Łukasz cool.gif.
Go to the top of the page
+Quote Post
Sh4dow
post 29.08.2004, 11:31:53
Post #3





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 569
Pomógł: 0
Dołączył: 17.08.2003
Skąd: Dąbrowa Górnicza

Ostrzeżenie: (0%)
-----


jakie masz php ? bo jesl idobrze pamietam to adodb mialo we wczesniejszych wersjach (chyba do wersji 4.20) problemy z php5. Jesli masz php5 to proponuje wejsc na strone adodb (link w stopce forum) i sciagnac nowa wersje, a pozniej zastapic to co jest w Xaraya


--------------------
Warsztat: Linux: PHP, MySQL, Apache, NetBeans, C++, Qt-Creator
Użytkownik, słowo którego specjaliści IT używają, gdy chcą powiedzieć idiota
Zarządzaj swoim budżetem domowym
Go to the top of the page
+Quote Post
falan.hks
post 5.01.2008, 12:58:17
Post #4





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 1
Pomógł: 0
Dołączył: 5.01.2008

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Witam!

Ja mam pewien problem z instalacją Xaraii. Wyświetla mi się ten błąd
Kod
The failure reason is: xarMLS_init: Unknown MLS mode:
Wogóle nie mam pojęcia o co dokładnie w tym chodzi. Bardzo prosze o pomoc i szybką odpowiedź.

Pozdrawiam.

Ten post edytował falan.hks 9.01.2008, 16:36:05
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

 



RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 21.10.2019 - 11:55