Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

 
Reply to this topicStart new topic
> Jak uruchomić open su
kreda
post 20.02.2018, 10:06:33
Post #1





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 3
Pomógł: 0
Dołączył: 19.02.2018

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Witam.

Odrazu pisze że jak ktos nie chce pomóc to niech nie pisze głupot i podaruje sobie zbędne komentarze które mają tylko na celu poprawe niskiego ego jego autora.


Znalazłem darmowy bot do handlu na giełdzie i nie potrafie go odpalić. Posiwęciłem już wiele godzin na czytaniu i ogladaniu różnych poradników na YT i dalej nie umie tego ogarnąc.
Tutaj link:
https://github.com/yasinkuyu/binance-trader

Z konfiguracją potrafie sobie poradzić. Tylko nie wiem jak to uruchomic.

Nie chce obiecywać ale jak będzie to działać to się z chęcią podziele.

Pozdrawiam.
Go to the top of the page
+Quote Post
ohm
post 20.02.2018, 10:19:22
Post #2





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 483
Pomógł: 114
Dołączył: 22.12.2010

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Czego konkretnie nie wiesz? Masz napisane

Cytat
Example parameters

# Profit mode (default)
python trader.py --symbol XVGBTC --quantity 300 --profit 1.3
or by amount
python trader.py --symbol XVGBTC --amount 0.0022 --profit 3

# Range mode
python trader.py --symbol XVGBTC --mode range --quantity 300 --buyprice 0.00000780 --sellprice 0.00000790
or by amount
python trader.py --symbol XVGBTC --mode range --amount 0.0022 --buyprice 0.00000780 --sellprice 0.00000790
Go to the top of the page
+Quote Post
kreda
post 20.02.2018, 10:22:44
Post #3





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 3
Pomógł: 0
Dołączył: 19.02.2018

Ostrzeżenie: (0%)
-----


nie uzywam gita na codzien i dlatego takie pytanie??

zrzuciłem to na dysk, wgrałem na github i probowałem to z róznych polecen odpalic i nie umiałem.

Może szybki kurs w punktach co należy zrobic? Od wgrania odpowiedniego programu i wpisania komend??
Go to the top of the page
+Quote Post
nospor
post 20.02.2018, 10:27:09
Post #4





Grupa: Moderatorzy
Postów: 34 069
Pomógł: 5634
Dołączył: 27.12.2004




Ale znajomosc gita nie ma tu nic do rzeczy. Masz paczke, sciagasz ja sobie lokalnie czy tam serwer i odpalasz komende zgodnie z poleceniami. Co ma do tego git? Nic.
Odpalales wiec juz te komendy co napisali? Jakies bledy dostajesz?


--------------------

Najlepsze kawałki programistyczne || Dowcipy o informatykach || Forum PHP dla opornych
Klasy: Pager (stronicowanie) | Cache | ShoutBox (Chat) | Widok | Ładne url'e

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista
"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Go to the top of the page
+Quote Post
kreda
post 20.02.2018, 10:30:13
Post #5





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 3
Pomógł: 0
Dołączył: 19.02.2018

Ostrzeżenie: (0%)
-----


bash: python: command not found

takie cos sie pojawia.

Wchodze do katalogu gdzie mam to sciagniete i wpisuje ta komende w GITBUSH, dobrze?
Go to the top of the page
+Quote Post
by_ikar
post 20.02.2018, 11:02:17
Post #6





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 1 794
Pomógł: 306
Dołączył: 13.05.2009
Skąd: Gubin/Wrocław

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Cytat
bash: python: command not found

czyli nie masz programu "python" który mógłby wykonać polecenie które wpisałeś w konsoli/terminalu. Wyobraź sobie to tak: chcesz uruchomić skrypt za pomocą programu, którego nie masz.
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

 



RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 21.07.2018 - 14:35