Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

2 Stron V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> [PHP]header(), Problem z wywolaniem polecenia
trueblue
post 28.08.2019, 16:30:02
Post #21





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 5 511
Pomógł: 1505
Dołączył: 11.03.2014

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Funkcja header nie wykona się przez każde wykonane echo, które jest przed nią.


--------------------
Go to the top of the page
+Quote Post
Lord
post 28.08.2019, 16:34:52
Post #22





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 201
Pomógł: 29
Dołączył: 10.03.2004

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Serwer na Windows ?
A może to tutaj problem w braku exitu?
  1. header('Location: <a href="http://www.example.com/&#39%3b%29;" target="_blank">http://www.example.com/');</a>
Go to the top of the page
+Quote Post
dublinka
post 28.08.2019, 16:35:29
Post #23





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 292
Pomógł: 36
Dołączył: 22.02.2008

Ostrzeżenie: (0%)
-----


a gdzie tam jest echo jedynie kaszani ten ';'

wlacz kolego raportowanie bledow

error_reporting(E_ALL);

na gorze strony

Ten post edytował dublinka 28.08.2019, 16:41:32
Go to the top of the page
+Quote Post
Kaczmar
post 29.08.2019, 11:16:27
Post #24





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 11
Pomógł: 0
Dołączył: 27.08.2019

Ostrzeżenie: (0%)
-----


nie wywala żadnych błędów;
jedynie co zauważyłem że może widzicie jakiś błąd w tym miejscu:

Kod
echo 'WPROWADŹ ILOŚĆ: <input type="text" name="ilosc'.$row['ID'].'">';


bo jak wstawiam np. name="kjhdfkjhsdkjfh" to header() zaczyna się wykonywać.
Go to the top of the page
+Quote Post
dublinka
post 29.08.2019, 11:31:53
Post #25





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 292
Pomógł: 36
Dołączył: 22.02.2008

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Cytat(Kaczmar @ 29.08.2019, 11:16:27 ) *
nie wywala żadnych błędów;
jedynie co zauważyłem że może widzicie jakiś błąd w tym miejscu:

Kod
echo 'WPROWADŹ ILOŚĆ: <input type="text" name="ilosc'.$row['ID'].'">';


bo jak wstawiam np. name="kjhdfkjhsdkjfh" to header() zaczyna się wykonywać.

Sprzwdz zrodlo strony co sie w tym name pokazuje
Go to the top of the page
+Quote Post
Kaczmar
post 2.09.2019, 21:09:11
Post #26





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 11
Pomógł: 0
Dołączył: 27.08.2019

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Znalazlem pewna prawidlowosc. Tam gdzie jest petla ktora generuje inputy nie moze zawierac zadnych wyrazen typu class="gghhgg" albo style...musi byc "czysty" html.
Skrypt dziala poprawnie ale nie moge mu nadac odpowiedniego wygladu... no coz wazne ze dziala
Go to the top of the page
+Quote Post
dublinka
post 2.09.2019, 21:37:51
Post #27





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 292
Pomógł: 36
Dołączył: 22.02.2008

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Cytat(Kaczmar @ 2.09.2019, 21:09:11 ) *
Znalazlem pewna prawidlowosc. Tam gdzie jest petla ktora generuje inputy nie moze zawierac zadnych wyrazen typu class="gghhgg" albo style...musi byc "czysty" html.
Skrypt dziala poprawnie ale nie moge mu nadac odpowiedniego wygladu... no coz wazne ze dziala

Musisz miec gdzies bledy.
Nie pkkazakes jak to wyglada jak generujesz te inputy
Go to the top of the page
+Quote Post

2 Stron V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

 



RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 16.10.2019 - 11:04