Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

 
Closed TopicStart new topic
> Ile wziąć za skrypt
kanter
post 14.04.2014, 22:51:02
Post #1





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 2
Pomógł: 0
Dołączył: 14.04.2014

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Mam do wykonania skrypt, który ma pobierać od użytkownika obrazek a następnie udostępniać możliwość ręcznego zakrywania pewnego obszaru na obrazku i zapisywania tejże wersji do pliku. Ile wziąć za taką usługę?

Pozdrawiam
Go to the top of the page
+Quote Post
Damonsson
post 14.04.2014, 23:11:48
Post #2





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 2 355
Pomógł: 533
Dołączył: 15.01.2010
Skąd: Bydgoszcz

Ostrzeżenie: (0%)
-----


kilo jabłek
Go to the top of the page
+Quote Post
kanter
post 14.04.2014, 23:15:53
Post #3





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 2
Pomógł: 0
Dołączył: 14.04.2014

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Dziękuję, tyle też wezmę.
Dziękuję także za pomocną odpowiedź. Pewne przysłowie mówi, że jeśli nie ma się nic mądrego do powiedzenia na dany temat, to się nie wypowiada.
Go to the top of the page
+Quote Post
pitu
post 14.04.2014, 23:17:20
Post #4





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 476
Pomógł: 96
Dołączył: 10.04.2008
Skąd: Koszalin

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Jakie pytanie taka odpowiedź. Czego ty oczekiwałeś?


--------------------
HTML/CSS/JS: jsfiddle
SQL: sqlfiddle
Go to the top of the page
+Quote Post
sowiq
post 14.04.2014, 23:20:57
Post #5





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 1 890
Pomógł: 339
Dołączył: 14.12.2006
Skąd: Warszawa

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Ja proponuję wziąć tyle, ile wyjdzie z mnożenia twoja_stawka_godzinowa * ilosc_godzin_spedzonych_na_pracy.


--------------------
Go to the top of the page
+Quote Post
PrinceOfPersia
post 14.04.2014, 23:49:57
Post #6





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 717
Pomógł: 120
Dołączył: 18.04.2009

Ostrzeżenie: (0%)
-----


ciekawe, próbowałem teraz coś takiego dla rozrywki zrobić na canvasie i img z data urlem, i wywalilem chrome w kosmos (karta mi sie sypnela kiedy chcialem przesunac mysza po obrazku i pojawil sie napis ze pewnie za malo pamieci) widze, ze ktos mial taki problem tez z chromem:
https://github.com/enyo/dropzone/issues/270

gdzies teraz czytam, ze chrome nie obsluguje zbyt dlugich data urli, wiec jakbys robil to w podobny sposob, wiesz na co uwazac...

Ten post edytował PrinceOfPersia 14.04.2014, 23:59:59


--------------------
Go to the top of the page
+Quote Post
batman
post 15.04.2014, 06:22:47
Post #7





Grupa: Moderatorzy
Postów: 2 909
Pomógł: 267
Dołączył: 11.08.2005
Skąd: 127.0.0.1




Nie prowadzimy wycen. Zamykam.


--------------------
I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features.
--------------------
blog
Kuchnia Kopytka
www.wykangurzeni.pl
Go to the top of the page
+Quote Post

Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

 



RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 18.10.2019 - 05:29