Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

 
Reply to this topicStart new topic
> [inne] Zmiana kodu źródłowego nawet po odświeżeniu strony
unnamedly
post 11.03.2013, 22:38:01
Post #1





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 90
Pomógł: 0
Dołączył: 5.05.2012

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Witam, moje pytanie nie tyczy się programowania, a innej sfery IT. Otóż, czy istnieje plugin, albo opcja w obojętnie jakiej przeglądarce do zmiany kodu źródłowego strony nawet po jej odświeżeniu? Jak wiadomo, gdy zmienimy kod strony, po odświeżeniu zmienia się on na domyślny. Z góry dzięki za odpowiedź, bo to dla mnie ważne smile.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
Fifi209
post 12.03.2013, 01:00:18
Post #2





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 4 655
Pomógł: 556
Dołączył: 17.03.2009
Skąd: Katowice

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Możesz sobie plugin zainstalować np. greasemonkey


--------------------
Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

 



RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 9.12.2019 - 03:34