Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

 
Reply to this topicStart new topic
> Otwórzcie php.pl w IE7 beta 3, lekko sie wysypuje...
kukix
post 4.07.2006, 14:46:39
Post #1





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 597
Pomógł: 0
Dołączył: 1.09.2002
Skąd: Wrocław

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Witam.
Zainstalowałem sobie przeglądarke IE 7 wersje beta 3 i tak sobie zauważyłem, że Wasza stronka źle sie wyświetla w tej własnie przeglądarce...

Sprawdźcie to sami.... Jakieś dodatkowe ramki wyskakują i w ogóle.. pozdr...
Go to the top of the page
+Quote Post
LBO
post 4.07.2006, 14:49:21
Post #2





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 1 415
Pomógł: 117
Dołączył: 7.09.2005
Skąd: Warszawa

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Wydajy mi się, że to jest narazie, problem marginalny, ale z czasem developerzy bedą musieli sie tym zająć.
Go to the top of the page
+Quote Post
NuLL
post 4.07.2006, 15:01:57
Post #3





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 2 262
Pomógł: 21
Dołączył: 3.05.2004
Skąd: Sopot, Krakow, W-wa

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Cytat
Zainstalowałem sobie przeglądarke IE 7 wersje beta 3 i tak sobie zauważyłem, że Wasza stronka źle sie wyświetla w tej własnie przeglądarce...

Strona pod wersje bete przegladarek sie nie robi wiec wydaje mi sie iz malo kogo to obchodzi winksmiley.jpg


--------------------
Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
Go to the top of the page
+Quote Post
hwao
post 4.07.2006, 15:11:03
Post #4


Developer


Grupa: Moderatorzy
Postów: 2 844
Pomógł: 20
Dołączył: 25.11.2003
Skąd: Olkusz




Poprawki w silniku odpowiedzialnym za interpretacje, jak strona ma zostac wyswietlona nie sa juz przewidywane. Ponadto ta beta ma juz byc ostania, przed wydaniem oficjalnie wersji stabilnej.

NuLL, było by miło jakbyś pokazał jakis screen shoot, opisał jaki masz system (to ze windows to wiem, ale jaki smile.gif ) jaka rozdzielczosc, i jak mozesz sprawdz czy na innych ten problem tez sie pojawia.
Go to the top of the page
+Quote Post
kszychu
post 4.07.2006, 15:11:07
Post #5





Grupa: Przyjaciele php.pl
Postów: 2 712
Pomógł: 23
Dołączył: 27.10.2003
Skąd: z kontowni

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Cytat(LBO @ 4.07.2006, 15:49 ) *
ale z czasem developerzy bedą musieli sie tym zająć.


Nie z czasem a natychmiast! To w końcu już trzecia beta, a nadal niepoprawnie wyświetla strony.
Swoją drogą, od kiedy dokonałem migracji na linuksa jestem o wiele szczęśliwszym człowiekiem. A i strony wyglądają tak jak trzeba. smile.gif


--------------------
"Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
Go to the top of the page
+Quote Post
nasty
post 4.07.2006, 15:49:04
Post #6





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 634
Pomógł: 14
Dołączył: 27.05.2006
Skąd: Berlin

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Ja zainstalowalem IE7b3 i otwieram co jakis czas php.pl, jest normalnie, nawet jest anti-alising textu...
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

 



RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 19.09.2019 - 05:52