Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

 
Reply to this topicStart new topic
> Podwojne prawe menu
UDAT
post 15.05.2006, 09:12:30
Post #1





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 442
Pomógł: 0
Dołączył: 27.12.2005

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Może się czepiam, ale ...

Wchodząc przez Konquerora zauważyłem, ze menu po prawej jest zdublowane
Screen


Edit:
Pod Firefoxem 1.0.6 ten błąd nie występuje

Ten post edytował UDAT 15.05.2006, 09:13:34
Go to the top of the page
+Quote Post
DeyV
post 15.05.2006, 10:09:16
Post #2





Grupa: Zarząd
Postów: 2 277
Pomógł: 6
Dołączył: 27.12.2002
Skąd: Wołów/Wrocław




Nie rozumiem, o jakie menu chodzi.


--------------------
"Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
Go to the top of the page
+Quote Post
Master Miko
post 15.05.2006, 10:24:21
Post #3





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 530
Pomógł: 0
Dołączył: 15.01.2005
Skąd: Warszawa

Ostrzeżenie: (0%)
-----


jemu chodzi chyba o dwa scrolle...

a tak btw. ramki to najgorszy pomysł jaki mogliście zastosować sad.gif sad.gif
już 5 razy jak szukałem linka do jednego z artykułów - omało się nie wściekłem...

już wolałbym tą głupią domenę ezpublish.no i header niż to :/


--------------------
Go to the top of the page
+Quote Post
UDAT
post 15.05.2006, 11:04:32
Post #4





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 442
Pomógł: 0
Dołączył: 27.12.2005

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Cytat(Master Miko @ 2006-05-15 09:24:21)
jemu chodzi chyba o dwa scrolle...

Umiem odróżnić scrolle od menu tongue.gif
Ja nazwałem Menu takie coś co masz po prawej stronie, gdzie masz logowanie, aniektę itp.

Jak nie wiesz o co mi chodzi to poszukaj div'a mainBk_right

Ten post edytował UDAT 15.05.2006, 11:13:59
Go to the top of the page
+Quote Post
GrayHat
post 15.05.2006, 19:12:33
Post #5





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 566
Pomógł: 18
Dołączył: 23.08.2003
Skąd: Łomża

Ostrzeżenie: (0%)
-----


a gdzie tam jest dubel??


--------------------
*Note: No animals were killed durning the construction of this post.
Go to the top of the page
+Quote Post
tiraeth
post 15.05.2006, 19:17:27
Post #6





Grupa: Przyjaciele php.pl
Postów: 1 789
Pomógł: 41
Dołączył: 30.10.2003
Skąd: Wrocław

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Logowanie jest na górze i na dole... chyba o to mu chodzi winksmiley.jpg
Go to the top of the page
+Quote Post
kwiateusz
post 15.05.2006, 19:17:38
Post #7


Admin Techniczny


Grupa: Administratorzy
Postów: 2 068
Pomógł: 93
Dołączył: 5.07.2005
Skąd: Olsztyn




chyba chodzi o te logowanie bo ono teoretyczznie jest tez na poczatku menu ...
Go to the top of the page
+Quote Post
Sabistik
post 15.05.2006, 20:31:38
Post #8


Administrator wortalu


Grupa: Przyjaciele php.pl
Postów: 960
Pomógł: 39
Dołączył: 21.10.2003
Skąd: Kraków

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Nie tylko to menu sie dubluje, pare innych rzeczy tez sie rozjezdza. Jak by na to nie patrzec Konqueror to bardziej menager plikow niz przegladarka internetowa. Nie wiem czy jestesmy w stanie cos z tym zrobic.
Go to the top of the page
+Quote Post
mike
post 15.05.2006, 20:48:11
Post #9





Grupa: Przyjaciele php.pl
Postów: 7 494
Pomógł: 302
Dołączył: 31.03.2004

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Dostępność dostępnością, ale warto też zwrócić uwagę dla kogo jesteśmy dostępni.
Ranking :: Przeglądarki :: Polscy użyszkodnicy smile.gif
Przeglądarki Konqueror używa poniżej 0.1% użyszkodników, więc nakład pracy a osiągnięte rezultaty są niewspółmierne.
Dlatego moim zdaniem powinno zostać jak jest.
Go to the top of the page
+Quote Post
bela
post 15.05.2006, 20:50:21
Post #10


Administrator PHPedia.pl


Grupa: Developerzy
Postów: 1 102
Pomógł: 2
Dołączył: 14.09.2003

Ostrzeżenie: (0%)
-----


A o KHTML nie słychałeś?


--------------------
Go to the top of the page
+Quote Post
hwao
post 15.05.2006, 21:10:30
Post #11


Developer


Grupa: Moderatorzy
Postów: 2 844
Pomógł: 20
Dołączył: 25.11.2003
Skąd: Olkusz




chodzi oto ze tam jest iframe, jak zalatwia problemy z domena to bedzie wszytko ok

@bela_666: khtml to silnik, wiec nie czaje oco chodzi smile.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
Sabistik
post 15.05.2006, 21:16:03
Post #12


Administrator wortalu


Grupa: Przyjaciele php.pl
Postów: 960
Pomógł: 39
Dołączył: 21.10.2003
Skąd: Kraków

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Cytat(hwao @ 2006-05-15 21:10:30)
chodzi oto ze tam jest iframe, jak zalatwia problemy z domena to bedzie wszytko ok

Niestety nie bardzo...
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

 



RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 18.09.2019 - 21:46