Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

 
Reply to this topicStart new topic
> automatyczne rozszerzanie strony, PHP
szczechu96
post 27.03.2011, 19:14:12
Post #1





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 20
Pomógł: 0
Dołączył: 18.03.2011

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Witam!!!
Ma mytanie kto wie jak zrobic zeby stroza rosszezała się automaycznie. Wiem że w stylach mozna nadac auto ale w tedy jak sie rosszerzy środek to się nie roszczeży menu jak to robić żeby automatycznie rozszeżał się środek i menu
Go to the top of the page
+Quote Post
Fifi209
post 27.03.2011, 19:42:15
Post #2





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 4 655
Pomógł: 556
Dołączył: 17.03.2009
Skąd: Katowice

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Czytam któryś raz i nie wiem o co chodzi... Mógłbyś sprecyzować?

Ten post edytował fifi209 27.03.2011, 19:42:49


--------------------
Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP
Go to the top of the page
+Quote Post
tehaha
post 27.03.2011, 20:12:01
Post #3





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 1 748
Pomógł: 388
Dołączył: 21.08.2009
Skąd: Gdynia

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Cytat
roszczeży

You made my day;)

Ten post edytował tehaha 27.03.2011, 20:13:12
Go to the top of the page
+Quote Post
sadistic_son
post 27.03.2011, 20:29:35
Post #4





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 1 231
Pomógł: 245
Dołączył: 1.07.2009
Skąd: Bydgoszcz

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Cytat(szczechu96 @ 27.03.2011, 20:14:12 ) *
rosszezała
rosszerzy
roszczeży
rozszeżał
Jedno słowo, setki możliwości biggrin.gif

Zajrzyj najpierw tutaj a dopiero potem bierz się za roszczeżanie stron smile.gif

Ten post edytował sadistic_son 27.03.2011, 20:40:29


--------------------
Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami...

-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-
Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc!
-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-
Go to the top of the page
+Quote Post
thek
post 27.03.2011, 20:47:51
Post #5





Grupa: Moderatorzy
Postów: 4 362
Pomógł: 714
Dołączył: 12.02.2009
Skąd: Jak się położę tak leżę :D




Szkoda, że nie ma wydzielonego działu Humor w Hydeparku bo tam to by pasowało idealnie. Tak więc póki co trafi to tam. Popraw byki, nazwij sensownie temat i wróć. Dowolny edytor tekstu ze słownikiem by Ci czerwonym zasypał. Nawet Opera czy Firefox mają sprawdzanie języka więc nie tłumacz się, że masz dysfunkcje, bo i tak nie uwierzymy.


--------------------
Najpierw był manual... Jeśli tam nie zawarto słów mądrości to zapytaj wszechwiedzącego Google zadając mu własciwe pytania. A jeśli i on milczy to Twój problem nie istnieje :D
Go to the top of the page
+Quote Post
wiewiorek
post 27.03.2011, 20:57:46
Post #6





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 247
Pomógł: 11
Dołączył: 5.09.2009

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Przepraszam bardzo, ale czy to Pan Panie Prezydencie ?
Go to the top of the page
+Quote Post
szczechu96
post 27.03.2011, 21:25:54
Post #7





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 20
Pomógł: 0
Dołączył: 18.03.2011

Ostrzeżenie: (0%)
-----


nie
ale może porostu mam dyslekcje a opera poprawia na angileski

może pościej jak zrobić autoatycznie wydłużanie całej strony
Go to the top of the page
+Quote Post
Fifi209
post 27.03.2011, 21:33:34
Post #8





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 4 655
Pomógł: 556
Dołączył: 17.03.2009
Skąd: Katowice

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Dysleksja nie jest na tyle poważna, aby język zmienić na polski w ustawieniach opery. Jeżeli sądzisz inaczej, to nie bierz się za stronę.

Ustaw height: auto


--------------------
Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP
Go to the top of the page
+Quote Post
thek
post 27.03.2011, 21:46:42
Post #9





Grupa: Moderatorzy
Postów: 4 362
Pomógł: 714
Dołączył: 12.02.2009
Skąd: Jak się położę tak leżę :D




Cytat
a opera poprawia na angileski

Cytat
Nawet Opera czy Firefox mają sprawdzanie języka więc nie tłumacz się...
Prawy klawisz myszy na polu tekstowym -> Dictonaries -> Add/Remove Dictionaries... Zaznaczamy Polski, ściągamy, akceptujemy instalację i ustawiamy jako Default. Tak więc nie mów, że nie ma w Operze sprawdzania pisowni... Nie widziałem tak kiepsko piszącego dyslektyka. Na ile ich znam, to się cholernie starają na wszelkie sposoby NIE robić takich byków. Tak więc nie wierzę, że to coś więcej niż lenistwo. Dyslektyk wrzuciłby tekst wcześniej w coś, co sprawdza poprawność zanim nacisnąłby wyślij. Poza tym tyle byków co nawaliłeś i ich rodzaj już mocno poza dysleksję wychodzą. Gdyby zaś brać pod uwagę jedynie choćby to, że ktoś ma problemy drobne (ja mam kiepskie pismo, a papieru dysgrafii jakoś nie zalatwiałem) to chyba 100% populacji jest dyslektykami w jakimś stopniu smile.gif Nie zwalajmy wszystkiego na dysfunkcje.


--------------------
Najpierw był manual... Jeśli tam nie zawarto słów mądrości to zapytaj wszechwiedzącego Google zadając mu własciwe pytania. A jeśli i on milczy to Twój problem nie istnieje :D
Go to the top of the page
+Quote Post
sadistic_son
post 27.03.2011, 22:37:26
Post #10





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 1 231
Pomógł: 245
Dołączył: 1.07.2009
Skąd: Bydgoszcz

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Ja mam stwierdzoną w podstawówce dysleksję, popartą pismem od psychologa. Popatrz sobie kolego na moje posty smile.gif Jak się uważa co się pisze i czyta się potem to jeszcze raz to nie sposób narobić aż tyle błędów żeby temat na forum niejęzykowym trafił do działu humor biggrin.gif

PS. Załóż nowy temat, i opisz problem zrozumiale. To nie będzie php tylko html i css, ewentualnie javascript.

@DOWN: tam zaraz ułomnościami....

Ten post edytował sadistic_son 27.03.2011, 22:43:26


--------------------
Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami...

-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-
Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc!
-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-
Go to the top of the page
+Quote Post
everth
post 27.03.2011, 22:42:37
Post #11





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 782
Pomógł: 153
Dołączył: 21.07.2010

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Do czego to dochodzi - ludzie obnoszą się ze swoimi ułomnościami. Świat oszalał albo to Polska.

@UP
No dobrze - zaburzeniami (czy jak to teraz poprawnie politycznie idzie) wink.gif

Ten post edytował everth 27.03.2011, 22:58:35


--------------------
Już mi się ani wiedzieć, ani tym bardziej myśleć nie chce.
[Think different]!
Go to the top of the page
+Quote Post
Fifi209
post 28.03.2011, 00:37:39
Post #12





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 4 655
Pomógł: 556
Dołączył: 17.03.2009
Skąd: Katowice

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Jak widać sadistic jest dobrym przykładem człowieka, który mimo jak to nazwałeś "zaburzeń" potrafi przemyśleć co ma napisać, skorzystać ze słownika, czy przeczytać post kilka razy, aby był sensowny.

Tak więc tłumaczenie, że "mam i będę tak pisał" jest dla mnie śmieszne.
Gdyby np. inwalidzi mieli takie podejście... a w telewizji oglądam wielkich ludzi, którzy np. bez nogi biegają czy pływają, oczywiście z pomocą odpowiednich protez - ale da się!

Twoje "zaburzenie" nie zwalnia Cię z używania szarych komórek czy słownika w przeglądarce.


--------------------
Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

 



RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 16.01.2021 - 12:24