Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

15 Stron V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Oferty serwerów hostingowych
seaquest
post 18.02.2007, 07:41:44
Post #21





Grupa: Przyjaciele php.pl
Postów: 790
Pomógł: 7
Dołączył: 6.02.2003
Skąd: Polska

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Dandelion: ciężko taki serwer znaleźć. Lepiej rozbić to na 2 serwery: 1 linuxowy z railsami i mongrelem koniecznie, a drugi windowsowy z .NET


--------------------
Michał Płachta
Warsztat: Mac OS X Leopard, PostgreSQL, Text Mate, Retrospectiva + SVN
Go to the top of the page
+Quote Post
tomekmvr
post 5.05.2007, 14:47:11
Post #22





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 112
Pomógł: 2
Dołączył: 11.09.2006

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Witam. Szukam jakiegos darmowego konta, zeby obslugiwalo php, mysql i nie mialo opcji Safe Mode.

Zna ktos takie konto?


--------------------
Go to the top of the page
+Quote Post
Dahred
post 8.06.2007, 08:01:47
Post #23





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 41
Pomógł: 0
Dołączył: 14.02.2007

Ostrzeżenie: (0%)
-----


A ja takie (z innego tematu: http://forum.php.pl/index.php?showtopic=70138&hl= ):
Cytat
Chciałbym założyć sobie stronę internetową opartą na php i mysql. am wykonaną, ale teraz problem, bo trzeba by było ją złożyć w ręce internetu. Mój budżet jest skromny-wręcz ubogi.Więc chciałbym mieć darmowy serwer. Takie są moje wymagania:
-Udostępnione php5 i baza mysql(wystarczy jedna) ,
-Min.200Mb na witrynę,
-transfer b. duży ( nie znam się na tym ile trzeba, ale od razu mówię, że potrzebny będzie taki jak na grę MmoRpg, np. na silniku vallheru gdzie jednocześnie będzie o najmniej 50 osób, a jedna strona będzie miała ok.100kb),
-solidne prawa autorskie(bez żadnych reklam ze strony właściciela, ani przejmowania stron - po prostu dają ci miejsce na serwerze i nosa nie wpychają),
-a jeżeli ma być już płatny, to za BARDZO NISKĄ STAWKĘ - BARZO!

I tyle wiem że te wymag. są ogromne, no ale cóż, w intenecie są setki reklamujących się tak serweró "najlepsze, największe, najtańsze" i inne najki. Znam php mysql js i umiem tworzyć to tyle
- YoungWebMaster!


--------------------
Warsztaty - AMATORSKIE . Ale za to : PHP , JavaScript, obsługa MYSQL, CSS, no i oczywiście HTML, AJAX! I tyle...
Go to the top of the page
+Quote Post
Valkirie
post 6.09.2007, 10:36:02
Post #24





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 20
Pomógł: 0
Dołączył: 29.08.2007
Skąd: Warszawa

Ostrzeżenie: (10%)
X----


Mnie interesuje serwer darmowy z takimi parametrami:
- pojemność od 50mb
- duży limit transmisji danych (lub bez limitu)
- max wielkość plików od 5mb
- może być bez bazy danych
- w regulaminie nie ma zakazu rozszerzeń mp3

Szukam hosta na playliste mp3, ktoś może ma jakieś warte uwagi, naszukałem się i znalazłem tylko parę, które mają odpowiedni limit, ale kasują pliki z rozszerzeniami mp3, rar itd, lub po prostu nie przechodzi ten plik.
Go to the top of the page
+Quote Post
Tom:-)
post 10.09.2007, 17:22:17
Post #25





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 281
Pomógł: 0
Dołączył: 25.03.2007
Skąd: Globalna wioska

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Te serwery wymiennie to lipa i ściema. Nic nie znalazłem dla siebie. Nie ma takich o dużym transferze danych...


--------------------
Go to the top of the page
+Quote Post
darek276
post 21.09.2007, 14:31:09
Post #26





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 3
Pomógł: 0
Dołączył: 20.09.2007

Ostrzeżenie: (0%)
-----


a to moj wlasny darmowy hosting stron www adres hostingu fun.host4.pl

Ten post edytował darek276 21.09.2007, 14:31:30
Go to the top of the page
+Quote Post
Max Damage
post 4.10.2007, 10:55:33
Post #27





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 246
Pomógł: 19
Dołączył: 14.06.2007

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Szukam jakiegoś darmowego hostnigu. Wystarczy, że serwer będzie obsługiwał PHP5 i MySQL5. I przede wszystkim aby normalnie cały czas działał. Teraz mam stronę na yeahost.com. Serwer pada prawie co 2 dni. Po prostu katastrofa....


--------------------
"Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to robi." - Albert Einstein
Go to the top of the page
+Quote Post
Tom:-)
post 4.10.2007, 13:52:26
Post #28





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 281
Pomógł: 0
Dołączył: 25.03.2007
Skąd: Globalna wioska

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Tylko Home.pl

Ten post edytował Tom:-) 4.10.2007, 13:53:03


--------------------
Go to the top of the page
+Quote Post
Tom:-)
post 11.12.2007, 20:21:24
Post #29





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 281
Pomógł: 0
Dołączył: 25.03.2007
Skąd: Globalna wioska

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Pytak
Świetny serwer!!!!! Napisałem do Admin (może do Ciebie na gg) bo mam sprawę polecam serwer. NAPRAWDĘ


--------------------
Go to the top of the page
+Quote Post
Tomek58
post 11.01.2008, 16:14:04
Post #30





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 74
Pomógł: 0
Dołączył: 30.08.2007

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Hosting.TvSat24.pl - 100MB - PHP - MYSQL

Cena: 0 zł
PHP + MYSQL


Pojemność: 100MB
Pojemność bazy MySQL: BEZ OGRANICZEŃ
Transfer: BEZ OGRANICZEŃ
Ilość kont FTP: 1
Ilość baz MySQL: 1
Adres: twojanazwa.tvsat24.eu
Warunek: umieszczenie na stronie reklamy TvSat24.p


--------------------
Procesor: 2,4 GHz
Dysk: 180 GB
Ramy: 1538 MB
Grafika: GeForce 256 MB

Go to the top of the page
+Quote Post
Tom:-)
post 12.01.2008, 22:07:11
Post #31





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 281
Pomógł: 0
Dołączył: 25.03.2007
Skąd: Globalna wioska

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Tomek58 trochę kupczasty serwer. 100 MB to za mało rozumiem no te 500 MB


--------------------
Go to the top of the page
+Quote Post
Zepco
post 1.02.2008, 15:33:08
Post #32





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 71
Pomógł: 0
Dołączył: 5.09.2003
Skąd: Kielce

Ostrzeżenie: (0%)
-----


http://www.iq.pl/

Co prawda płatny, ale równie przyzwoity jak na home.pl


--------------------
Jak stworzyć szybko działającą aplikację wolną od błędów?
Tego nie wiedzą nawet najstarsi indianie... :D

Oprogramowanie jest jak katedra - budujesz, budujesz, budujesz, a potem... modlisz się!
Go to the top of the page
+Quote Post
pawel1901
post 3.04.2008, 11:49:10
Post #33





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 1
Pomógł: 0
Dołączył: 3.04.2008

Ostrzeżenie: (0%)
-----


niedawno wykupilem na home.pl 2 domeny i chce zrobic 2 proste stronki. średnio miesiecznie bedą odwiedzane po okolo 100 razy każda. polećcie mi jakis dobry serwer i w miare tani. do max 120 - 150 zł rocznie. z góry dziękuje za porady
Go to the top of the page
+Quote Post
Tom:-)
post 3.04.2008, 15:38:41
Post #34





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 281
Pomógł: 0
Dołączył: 25.03.2007
Skąd: Globalna wioska

Ostrzeżenie: (0%)
-----


pawel1901
www.Indexpol.pl


--------------------
Go to the top of the page
+Quote Post
net-pl
post 4.04.2008, 10:12:57
Post #35





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 10
Pomógł: 0
Dołączył: 4.04.2008

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Poszukuje serwera:
Miejsce: 500MB
Transfer: Do 5GB
Bazy danych: MySQL5 i PostgreSQL (opcjonalnie SQLite)
Domena: Niekonieczna
Dostęp: FTP
Języki: PHP5 (opcjonalnie ASP .NET, CGI)
Inne: Mod_rewrite, register_globals=off, pliki do 5MB (Opcjonalnie SSH)

Ten post edytował net-pl 4.04.2008, 10:13:50
Go to the top of the page
+Quote Post
pys1986
post 7.04.2008, 15:37:49
Post #36





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 233
Pomógł: 0
Dołączył: 18.01.2005

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Witam, wykupiłem kilka miesięcy temu serwer w nazwa.pl sad.gif

zapłaciłem za niego 366 zł - duzo ale stwierdziłem że niebede przynajmniej musiał narzekać - i się myliłem sad.gif

wszystko było super lecz
- po kilku miesiącach moje forum zostało zablokowane - powód: zabardzo obciążało im serwery (kabaret)
- wykupiłem drugi serwer w superhost.pl
- przeniosłem tam forum i myślałem ze juz po sprawie...
- dwa tygodnie później moja strona (na serwerze nazwa.pl) zostaje zablokowana - powód: baza danych zabardzo obciąża im serwer sad.gif
- przeniosłem baze na serwer w superhost.pl

- obecnie na serwerze w nazwa.pl zostały tylko pliki mojej strony - w tym duza galeria zdjęć która musi tam zostać ponieważ dają mi 2000GB transferu rocznie co jest mi bardzo potrzebne i.....

dzisiaj dostałem mail`a z informacją że nałożyli mi jakiś limit transferu ponieważ: ZABARDZO OBCIĄŻAM IM SERWER exclamation.gif!

KLIENT PŁACI A ONI GO POPROSTU WYRZUCAJĄ exclamation.gif! TRAGEDIA exclamation.gif!
Go to the top of the page
+Quote Post
Tom:-)
post 7.04.2008, 16:25:03
Post #37





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 281
Pomógł: 0
Dołączył: 25.03.2007
Skąd: Globalna wioska

Ostrzeżenie: (0%)
-----


pys1986 "SUPER"


--------------------
Go to the top of the page
+Quote Post
phpion
post 7.04.2008, 17:49:03
Post #38





Grupa: Moderatorzy
Postów: 6 062
Pomógł: 857
Dołączył: 10.12.2003
Skąd: Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza




@pys1986:
Jeżeli jesteś klientem pubu, pijesz piwo (płacisz za nie), ale równocześnie rozrabiasz i przeszkadzasz innym, to licz się z tym, że zostaniesz usunięty. Nie widzę w tym nic złego. Pamiętaj, że nadal jesteś klientem, a nie panem i władcą. Skoro wywalali cię z różnych serwerów to może pomyśl nad optymalizacją skryptów lub nad dedykiem.
Go to the top of the page
+Quote Post
l0ud
post 7.04.2008, 18:17:47
Post #39





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 1 387
Pomógł: 273
Dołączył: 18.02.2008

Ostrzeżenie: (0%)
-----


pys1986, cóż to za forum? Pewnie jakiś kolos postawiony na phpBB by Przemo? Niestety, na takie serwisy nadają się chyba tylko dedyki...


--------------------
XMPP: l0ud@chrome.pl
Go to the top of the page
+Quote Post
Tom:-)
post 7.04.2008, 18:21:56
Post #40





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 281
Pomógł: 0
Dołączył: 25.03.2007
Skąd: Globalna wioska

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Cytat(l0ud @ 7.04.2008, 19:17:47 ) *
pys1986, cóż to za forum? Pewnie jakiś kolos postawiony na phpBB by Przemo? Niestety, na takie serwisy nadają się chyba tylko dedyki...

Ja mam przemka na home.pl (no dedik) i jest ok. Ale jeżeli masz małe forum i Cię wyrzucają to się oznacza że może ktoś bąbarduje Cię DDoSem blinksmiley.gif


--------------------
Go to the top of the page
+Quote Post

15 Stron V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

 



RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 20.10.2018 - 04:22