Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

 
Reply to this topicStart new topic
> MySQL błędy w odpowiedziach z poziomu php
Przemek2
post 11.02.2020, 15:23:53
Post #1





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 3
Pomógł: 0
Dołączył: 11.02.2020

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Część,
niedawno zmieniłem hosting i podczepiłem tam domenę.
Klon tej strony działał i działa na innych serwerach bez żadnych problemów.

I tu zaczeło się dziać dziwnie.
MySQL prawidłowo odpowiada z poziomu phpmyAdmin
przykład:

Pokazano wiersze 0 - 249 (256 ogółem, Wykonanie zapytania trwało 0.0931 sekund(y).)
SELECT * FROM `ksiazki` WHERE `tytul` LIKE '%przewodnik%'

z tego poziomu baza danych reaguje na wszelkie zapytania bez zarzutu.

To samo pytanie z poziomu strony czyli php
wywala mi błąd phpinfo{} jak poniżej

http://ksiegarnia-fachowa.pl/ksiazki.php?j...mp;q=przewodnik

Jest ich więcej podałem ten konkretny jako przykład.

Wygląda, jakby z poziomu domeny było coś nie tak.

Proszę o pomoc

Pozdrawiam Przemek


Go to the top of the page
+Quote Post
nospor
post 11.02.2020, 15:32:13
Post #2





Grupa: Moderatorzy
Postów: 35 323
Pomógł: 5952
Dołączył: 27.12.2004




zamiast phpinfo() wyswietl blad BAZY


--------------------

Najlepsze kawałki programistyczne || Dowcipy o informatykach || Forum PHP dla opornych
Klasy: Pager (stronicowanie) | Cache | ShoutBox (Chat) | Widok | Ładne url'e

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista
"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Go to the top of the page
+Quote Post
Przemek2
post 11.02.2020, 20:43:30
Post #3





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 3
Pomógł: 0
Dołączył: 11.02.2020

Ostrzeżenie: (0%)
-----


usunełem phpinfo i die

z pliku ksiazki.php

i problem zniknął

Pozdrawiam
Go to the top of the page
+Quote Post
javafxdev
post 15.02.2020, 23:26:06
Post #4





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 92
Pomógł: 7
Dołączył: 27.10.2015

Ostrzeżenie: (0%)
-----


ile zamówień masz z tej strony? jak chciałem dodać produkt do koszyka to ciągle pokazywało brak produktów w koszyku.
Go to the top of the page
+Quote Post
Przemek2
post 16.02.2020, 00:45:10
Post #5





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 3
Pomógł: 0
Dołączył: 11.02.2020

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Faktycznie cos jest do bani
wczesniej dodawalo sie do koszyka
Dzieki za uwage
musze sprawdzic

Wielkie dzięki za uwage
wgrałem starszy plik
i jest juz OK
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

 



RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 28.05.2020 - 22:21