Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

 
Reply to this topicStart new topic
> Jak rozciągnąć stronę wraz z zawartością, jak rozciągnąć
michalbd93
post 26.12.2018, 21:50:56
Post #1





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 42
Pomógł: 0
Dołączył: 23.11.2017

Ostrzeżenie: (0%)
-----


mam taki obiect
  1. <object data="glowna.php" type="text/html" width="800px" height="200px"></object>


i chciał bym go rozciągnąć w takiej postaci w jakiej jest wyświetlony jak to zrobić ?

bez zmiany width="800px" height="200px"

nikt nie wie ?
Go to the top of the page
+Quote Post
hopaj
post 11.03.2019, 08:44:04
Post #2





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 14
Pomógł: 0
Dołączył: 12.04.2018

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Cytat(michalbd93 @ 26.12.2018, 21:50:56 ) *
mam taki obiect
  1. <object data="glowna.php" type="text/html" width="800px" height="200px"></object>


i chciał bym go rozciągnąć w takiej postaci w jakiej jest wyświetlony jak to zrobić ?

bez zmiany width="800px" height="200px"

nikt nie wie ?

Procentowo
Go to the top of the page
+Quote Post
Tomplus
post 11.03.2019, 13:23:47
Post #3





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 1 334
Pomógł: 158
Dołączył: 20.03.2005
Skąd: Będzin

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Temat nie powinien trafić do Gotowe rozwiązania a do przedszkole.

Ma się rozumieć, obiekt ma mieć szerokość 800x200, a pobrana strona ma wypełniać obiekt HTML?

A czy treść przesyłana ma wartości ustalone procentowo?
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

 



RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 21.03.2019 - 23:50