Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

 
Reply to this topicStart new topic
> [Upload]File Upload Manager
scanner
post 22.03.2004, 01:05:32
Post #1





Grupa: Zarząd
Postów: 3 503
Pomógł: 28
Dołączył: 17.10.2002
Skąd: Wrocław




W tym wątku proszę zamieszczać pytania dotyczące skryptu "File Upload Manager"


--------------------
scanner.info
Warto pamiętać: KISS, DRY
Go to the top of the page
+Quote Post
SherLusS
post 16.07.2004, 18:23:39
Post #2





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 3
Pomógł: 0
Dołączył: 16.07.2004
Skąd: Radom

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Witam, gdy zedytuje skrypt tak aby zabezpieczyc dostep do niego na haslo, przy probie logowania zamiast przejsc do panelu pojawia mi sie ponowanie okienko logowania, czym moze to byc spowodowane? Oczywiscie cookie mam wlaczone.


--------------------
S.H.E.R.L.U.S.S.: Synthetic Hydraulic Entity Responsible for Logical Utility and Scientific Sabotage
Go to the top of the page
+Quote Post
Sh4dow
post 16.07.2004, 19:18:27
Post #3





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 569
Pomógł: 0
Dołączył: 17.08.2003
Skąd: Dąbrowa Górnicza

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Moge ci jedynie powiedziec ze masz blad, po tym co powiedziales nie wiele moge wywnioskowac. Musisz wiecej informacji podac. Proponuje sprawdzic czy wyskakuja jakies bledy (biorac pod uwage ze wypisywanie bledow masz ustawione na E_ALL). No i przydalo by sie zobaczyc jak zrobilas ta przerobke, moze tam masz blad


--------------------
Warsztat: Linux: PHP, MySQL, Apache, NetBeans, C++, Qt-Creator
Użytkownik, słowo którego specjaliści IT używają, gdy chcą powiedzieć idiota
Zarządzaj swoim budżetem domowym
Go to the top of the page
+Quote Post
SherLusS
post 16.07.2004, 20:53:56
Post #4





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 3
Pomógł: 0
Dołączył: 16.07.2004
Skąd: Radom

Ostrzeżenie: (0%)
-----


No wlasnie nawet jak wegralem pratycznie (tylko ustawienie auth_ReqPass na 1) nie zedytowany plik to dzieje sie to samo, a jakie inne wiadomosci musze podac? Bo serwer pracuje pod win 2k3 z apache 1.3.31 i php 4.3.8 co jeszcze potrzeba wiedziec
A i ja jestem nim a nie ona.

Ten post edytował SherLusS 16.07.2004, 20:57:47


--------------------
S.H.E.R.L.U.S.S.: Synthetic Hydraulic Entity Responsible for Logical Utility and Scientific Sabotage
Go to the top of the page
+Quote Post
Sh4dow
post 16.07.2004, 22:39:54
Post #5





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 569
Pomógł: 0
Dołączył: 17.08.2003
Skąd: Dąbrowa Górnicza

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Przepraszam za literowke tongue.gif
A co do twojego skryptu to moze pokazesz jakie zmiany zrobiles w tym skrypcie? Bo najprawdopodobnie w nich masz blad.


--------------------
Warsztat: Linux: PHP, MySQL, Apache, NetBeans, C++, Qt-Creator
Użytkownik, słowo którego specjaliści IT używają, gdy chcą powiedzieć idiota
Zarządzaj swoim budżetem domowym
Go to the top of the page
+Quote Post
SherLusS
post 17.07.2004, 07:45:26
Post #6





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 3
Pomógł: 0
Dołączył: 16.07.2004
Skąd: Radom

Ostrzeżenie: (0%)
-----


zeby nie zasmiecac straszliwie kodem wrzuce link do pliku:
http://sherluss.no-ip.com/sherl/ftp/file/index.txt

Ten post edytował SherLusS 17.07.2004, 07:51:58


--------------------
S.H.E.R.L.U.S.S.: Synthetic Hydraulic Entity Responsible for Logical Utility and Scientific Sabotage
Go to the top of the page
+Quote Post
zuczek2
post 1.08.2004, 13:27:07
Post #7





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 1
Pomógł: 0
Dołączył: 1.08.2004

Ostrzeżenie: (0%)
-----


tongue.gif Z gory przepraszam ale nie mialem gdzie zamiescic tego glupiego pytania sad.gif , mianowicie mam system newsowy z ktorym walcze juz z 2 dni , pomijajac fakt ze jestem zielony w php sadsmiley02.gif (mam zamiar to zmienic aarambo.gif ). Ok przejdzmy do sedna, na poczatku kombinowalem z tym skryptem na serwezre ktory mam zainstalowany na twardym, skonfigurowalem go na wlasne potrzeby i wszystko gralo , dopki wrzucilem skrypt na serwer "boo" (na 100% ma obsluge php). W miejscu gdzie mial znajdowac sie skrypt php wyswietlala sie informacja :

"Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 10000000 bytes) in /home/accounts_l/lukasz/public_html/news.php on line 12" blink.gif


No i teraz te glupie pytanie , o co tu chodzi ? worriedsmiley.gif , pleas help , wiem ze napisalem ten problem w miejscu gdzie nie powinienem , ale jakos nie moglem sie polapac w tym forum ... za duzo tematow , prosze pomuszcie sadsmiley02.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
Predator446
post 16.04.2006, 10:12:13
Post #8





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 63
Pomógł: 0
Dołączył: 16.04.2006

Ostrzeżenie: (0%)
-----


WItam...

Temat widze że nie zostal wyjasniony a mam ten sam problem co opisany powyzej tzn podzczas aktywowania logowania gdy wpisuje login i haslo wyskakuje mi ponownie proces logowania i tak mozna wpisywac wiele razy i nie chce wejsc glowne menu uploadu.
Prosze o szybko odpowiedz. Thx.
Go to the top of the page
+Quote Post
tomekmvr
post 16.10.2006, 16:01:27
Post #9





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 116
Pomógł: 2
Dołączył: 11.09.2006

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Witam czy jest mozliwosc do dodania nowej kolumny w skrypcie File Upload Manager v1.3 w ktorej byl by licznik sciaganego kazdego pliku?


--------------------
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

 



RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 19.08.2019 - 07:28