Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

 
Reply to this topicStart new topic
> stopka wortalu sie rozwala
trucksweb
post 20.07.2008, 16:20:07
Post #1





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 1 199
Pomógł: 31
Dołączył: 22.03.2004
Skąd: Warszawa

Ostrzeżenie: (0%)
-----


jakos dzisiaj czytajac artykuly na vortalu php.pl zauwazylem cos takiego pod Fx:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...fb60f124e3.html

jesli juz o tym wiecie, to sorry tongue.gif


--------------------
Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki?
- 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem.
Go to the top of the page
+Quote Post
webdice
post 20.07.2008, 16:53:13
Post #2


Developer


Grupa: Moderatorzy
Postów: 3 045
Pomógł: 290
Dołączył: 20.01.2007




Pod jakim systemem? Bo u mnie jest wszystko w porządku.

P.S. Jeśli już zgłaszasz takie informacje to podaj nazwę i wersje przeglądarki oraz systemu operacyjnego, a na dodatek link do niepoprawnie wyświetlającej się strony.
Go to the top of the page
+Quote Post
trucksweb
post 20.07.2008, 17:04:16
Post #3





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 1 199
Pomógł: 31
Dołączył: 22.03.2004
Skąd: Warszawa

Ostrzeżenie: (0%)
-----


link:
http://wortal.php.pl/wortal/artykuly/frame...e_aplikacji_www

system: Win XP SP2
Firefox 2.0.0.16


--------------------
Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki?
- 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem.
Go to the top of the page
+Quote Post
toss
post 30.07.2008, 20:09:31
Post #4





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 14
Pomógł: 0
Dołączył: 25.04.2007
Skąd: NS

Ostrzeżenie: (0%)
-----


A ja mam stopke na treści artukułu pod IE 7 XP sp 2 np na http://wortal.php.pl/wortal/artykuly/po_st...wanie_aplikacji

Ten post edytował toss 30.07.2008, 20:12:54
Go to the top of the page
+Quote Post
l0ud
post 30.07.2008, 20:40:59
Post #5





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 1 387
Pomógł: 273
Dołączył: 18.02.2008

Ostrzeżenie: (0%)
-----


To akurat było wcześniej tongue.gif
http://forum.php.pl/strona_glowna_portalu_...ala_t96003.html

Ogólnie stwierdzono, że wortal pod IE się rozwala.
Swoją drogą trochę szkoda, że nie zostało to naprawione mimo, że dość dużo czasu już minęło...


--------------------
XMPP: l0ud@chrome.pl
Go to the top of the page
+Quote Post
ShadowD
post 30.07.2008, 20:51:28
Post #6





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 1 333
Pomógł: 137
Dołączył: 25.03.2008
Skąd: jesteś??

Ostrzeżenie: (0%)
-----


A więc dołącze się, właśnie chciałem stworzyć ten temat.


Win xp ff 2.0.0.16

Stopka na stronie główniej jest ok, przy niepoprawnej próbie zalogowania się rozjeżdża tak totalnie częściowo wchodzi na inne bloki a częściowo ją obcina.

Swoją drogą czy woratl jest rozwijany?? Od 06 Lipiec 2008 nic się nie zmieniło prócz tego że od jakiegoś czasu nie mogę się zalogować podaje hasło jak do forum i nic...


--------------------
Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube

Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince
Go to the top of the page
+Quote Post
Piniek
post 30.07.2008, 21:01:20
Post #7





Grupa: Przyjaciele php.pl
Postów: 463
Pomógł: 49
Dołączył: 27.12.2007
Skąd: Warszawa

Ostrzeżenie: (0%)
-----


u mnie też
UBUNTU 7.1 ; FF 2.


--------------------
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

 



RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 6.12.2019 - 21:14