![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam forumowiczów.
Mój problem polega na tym , że chciałbym połączyć skrypt highslide-gallery z highslide-html. Gdy będziemy chcieli pobrać szablon, otworzy się chmurka z dodatkową informacją. Tak jak na przykładzie. Chciałbym również zastosować ten sam skrypt tu gdy klikniemy pobierz. (Pozostawię te przykłady a gdyby ktoś skorzystać z highslide znajdziecie go tu. --Kilka słów o mnie do edycji po off-- Dodam , że jestem kompletnie zielony (IMG:style_emoticons/default/withstupidsmiley.gif) i zawsze korzystam z kopiuj i wklej oraz oczywiście szanowne google (IMG:style_emoticons/default/snitch.gif) Moje strony robię zawsze w pomocnych intencjach oraz w celach edukacyjnych Dobry adminie - post może krótki ale do edit Zatem bardzo proszę dobre dusze o pomoc (IMG:style_emoticons/default/wstydnis.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
"wiele osób" zanim przyleci na forum umie już podstawy JS i HTML - tobie radzę zrobić to samo
ps. chcesz płacić -> dział ofert |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 23:20 |