![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 14.01.2012 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
A więc tak:
Mam rejestrację na stronie. Od wczoraj trzeba w niej podać dodatkowe dane (Adres, Kod pocztowy, Miasto). Osoby które zarejestrowały się od wczoraj, mają w bazie prawidłowy zapis ponieważ utworzyłem tabelki itp. Chodzi mi o zrobienie Podstrony, gdzie użytkownik będzie mógł zmienić swoje dane osobowe i Zapisać zmiany. (Żeby te osoby które wczesniej nie podawały danych dodatkowych je uzupełniły) W tym formularzu potrzebuje mieć następujące dane do zmiany: (W bazie wszyscy użytkownicy są zapisani w tabelce "gracze" Imię Nazwisko: ( w bazie, kolumna nazywa się: imienazwisko) Telefon: ( w bazie, kolumna nazywa się: telefon) Adres: ( w bazie, kolumna nazywa się: adres) Kod Pocztowy: ( w bazie, kolumna nazywa się: kodpocztowy) Miasto ( w bazie, kolumna nazywa się: miasto)
Myśle że mnie rozumiecie. Bardzo potrzebuje pomocy, ponieważ nie wiem jak się do tego zabrać. A jest mi to pilnie potrzebne. Kto pomoże, to sie jakoś odwdzięcze. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 821 Pomógł: 111 Dołączył: 11.09.2006 Skąd: Biała Podlaska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W czym masz problem? Bo nikt Ci tu gotowca raczej nie da. A jeśli takiego oczekujesz to masz od tego inny dział.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 14.01.2012 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
potrzebuje pomocy, jak to zrobić.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 821 Pomógł: 111 Dołączył: 11.09.2006 Skąd: Biała Podlaska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Potrzebujesz skryptu PHP który:
Sprawdza czy zostały wysłane jakieś dane, jeśli nie to wyświetla formularz do ich edycji. Jeżeli zostały, to robisz update rekordu w bazie. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Znaczy, najlepiej to jakbym miał taki formularz edycji danych.
Imię i Nazwisko: Adres: Kod pocztowy: Miasto: Num. Tel: Data urodz. |
|
|
![]()
|
|
To w czym problem?
Google -> formularze HTML. Zrób jakiś formularz, wstaw go tutaj i będziemy pomagać. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 20:24 |