![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam , to mój pierwszy dzień w PHP jak i na forum , wiec cześć!
ot tak napisałem takie coś
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 262 Pomógł: 39 Dołączył: 12.04.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zamień na
i analogicznie drugi warunek (linia 19.). -------------------- rm -rf /*
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Witam , to mój pierwszy dzień w PHP jak i na forum , wiec cześć! Więc zapoznaj się z regulaminem oraz z tym jak należy zadawać pytania oraz tworzyć tematy. 1) Skoro masz problem to napisz jaki a nie każesz nam bawić się we wróżki. Wszkaże Bugs_bunny okazał się świetną wróżką. 2) Tytutł ma odzwierciedlać problem a nie słowo "Pomoc" 3) Póki co pisz w dziale przedszkole - przenosze 4) rób print_r($_POST); to nie będziesz z takimi rzeczami po forum biegał. 5) Zapoznaj się z tematem Temat: Jak poprawnie zada pytanie to też pewnie ograniczysz forum do minimum -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.08.2025 - 03:03 |