![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 130 Pomógł: 3 Dołączył: 10.12.2007 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tworze nowy projekt Symfony [1.4] w NetBeans z orm: propel bez żadnych aplikacji
Następnie tworze nową aplikacje lol z modulem rotfl Weżmy na tapetę taki przykład
Poszczególne kroki: komendy propel: build-model -> potem build-sql -> insert-sql, dane zostają zaczytane do bazy - bez blędów teraz wykonuje komende propel-build-all pliki się generują, ale pojawia się błąd Błąd pojawia się też jeżeli próbuje wygenerować osobno propel-build-filters i propel-build-forms 'PHP Parse error: parse error, expecting `T_FUNCTION' in C:\wamp\www\lol\lib\model\om\BasetestPeer.php on line 547 Parse error: parse error, expecting `T_FUNCTION' in C:\wamp\www\lol\lib\model\om\BasetestPeer.php on line 547' co za tym idzie nie mogę wygenerować propel-generate-module ![]() Dlaczego tak się dzieje? Czy moja metodologia działania jest prawidłowa? EDIT: Rozwiązałem problem, nie wiem jak zaintalowałem na nowo symfony 1.4.1 a jakby ktoś miał problem, to tu jest rozwiązanie, wiele osób ma z tym kłopoty: http://forum.symfony-project.org/index.php...sg/23802/89322/ Ten post edytował Czapla 17.01.2010, 20:54:59 -------------------- Life is a game, continue playing and try to be a pr0.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 21:54 |