![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 17.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam:)
Przedstawię sytuacje: Mam swoją strone. Zrobiłem aby za zadania dodawalo mi ileś tam pkt - wszystko git - obczaiłem. Ale mam problem. Mam na stronie zakladke ''kliki'' Chcialbym aby w niej były bannery(reklamy) i po kliknięciu w daną reklame dodawało userowi pkt. Tak jak tutaj : http://imageshack.us/photo/my-images/217/36374667.png/ Np + 1pkt. Probowalem ale nie wychodzi |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiesz jak wygląda ten temat?
Cytat TY:Witam. Jak zaparzyć herbatę? Nie wiem.... masz problem z przyjmowaniem informacji? Język pisany jest za trudny? A może nie wszystkie posty Ci się wyświetlają?JA:Musisz wlać wody do czajnika, wstawić go na gaz, zaczekać aż się zagotuje, zalać wcześniej włożoną torebkę w kubku. TY:hehe ale mi to nie wychodzi. INNY KOLEGA:Ale co ci nie wychodzi. Napisano ci jak masz to zrobić. TY:Ale da się zaparzyć herbatę? JA:No da się K**WA ! Masz napisane jak! Rób i na bieżąco pytaj dalej jak będziesz miał problemy! TY:Szkoda tylko ze nie wiem jak:) No chyba że gotowca chcesz. W takim wypadku to zły dział. To nie jest kółko matek samarytanek. Probowalem ale nie wychodzi A jeśli rzeczywiście próbowałeś, w co wątpię, to wklej tu z laski swojej jakiś kod co wypłodziłeś to na bazie tego może coś wyczarujemy. Bo jak napisał kolega MateuszS fusy podrożały (czytaj - wróżek tu nie ma! Bez kodu nie pomożemy, w myślach nikt czytać nie umie).Ten post edytował sadistic_son 4.07.2011, 17:50:11 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 07:30 |