![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Dzień dobry.
Od dziś, dział dotyczący problemów z programowaniem obiektowym, na wniosek ~erixa i przy aprobacie reszty zespołu, zmienił nazwę na Object-oriented programming. Zmiana jest podyktowana chęcią wyeliminowania tematów które z OOP nie mają nic wspólnego np. Klikam w obiekt i nic się nie dzieje, czy w ogóle pisaniem tematów w tym dziale, bo tak, przecież właśnie mój problem dotyczy obiektu to napiszę tutaj!. Mówiąc zwięźlej - chcemy odstraszyć niezdecydowanych. (IMG:style_emoticons/default/aaevil.gif) Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 782 Pomógł: 153 Dołączył: 21.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak się zastanawiam, skoro była dyskusja, była decyzja - to po jaką cholerę ten temat? Ogłaszam, zamykam. Chyba że właściwa dyskusja jest teraz, ale to za bardzo przypomina mi niektóre niechlubne działania naszych polityków.
Co do moderatorów to nie mam do nich żalu bo za dobrze wiem co działo się na forum ubuntu.pl wraz ze wzrostem liczby użytkowników. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 22:07 |