![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prosze raczej nie o ocene a znalezienie bledow na roznych platformach i roznych przegladarkach.
http://idsreklama.com Jesli zdarza sie takowe, prosze o krotki opis sytuacji. Dodatkowo opinie mile widziane:) Dziekuje z gory |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 23 Dołączył: 3.06.2006 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
My jako osoby, które tworzą strony WWW- nie chcemy. Ale zadaj sobie podstawowe pytanie: Czy jako usługodawca też tego nie chcemy?
Ma to kluczowe znaczenie. Poprzez brak wsparcia IE6 tracisz klientów i... pieniądze. Owszem, jestem za tym, aby IE6 zniknęło, ale naszych dochodów? Chyba nie bardzo. Takie sztuczki można robić na blogach, stronach typu non-profit. Jeżeli stawiasz ideę wypierania IE ponad wszystko - OK. Nie odbierz mojej wypowiedzi w jakiś błędny sposób, ponieważ nie chcę Ci mówić co i jak masz robić. Zrobisz dokładnie to co zechcesz, jednak ja na mojej firmowej stronie nie pozwoliłbym sobie na taki zabieg kosztem klientów. Trzeba żyć, utrzymać rodzinę, ubrać dzieci, nakarmić je... A na to potrzebne są pieniądze. Pozdrawiam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 02:54 |