![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 4 Dołączył: 10.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Przechodząc do sedna sprawy. Chciałbym zoptymalizować poniższe zapytania.
Nie liczę na gotowca, lecz bardziej na wskazówki, informacje na temat funkcji, którymi powinienem się zainteresować. Ten post edytował solid23 18.11.2009, 19:06:31 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Widzę, że mój pomysł został dobrze zinterpretowany. Tylko zapomniano dopisać drobiazgu, o którym myślałem, że będzie odczytany między wersami. Przy każdym zmieniającym DIVy przejściu pętli $id_st się nadpisuje wartością $smth['id_st'], bo inaczej po zmianie wartości na 2 każdy kolejny wers będzie nowym div, a ma to nastąpić tylko w przypadku zmiany id_st. Dla dwóch różnych id_st algorytm maly_swd będzie moim zdaniem lepszym rozwiązaniem. W przypadku nieograniczonej liczby id_st mała modyfikacja mojego sprawi, że będzie on uniwersalny.
Sam zerknij jak teraz działa dla G, niezależnie od id_st. A wymyślanie wielkiej ilości IF-ów staje się zbędne (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował thek 20.11.2009, 11:23:40 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 10:08 |