![]() |
![]() |
![]()
|
|
Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 072 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
Witam,
Po nieobecnosci wracamy z nowym designem i kilkoma nowymi funkcjami m.in
Obsługiwane tagi:
Każdy tag można zapisać w postaci: Kod [Foo NazwaPliku.ex 1,2,3,7..12] - Nazwa pliku jest wyświetlana w nagłówku, jak plik zostanie ściągnięty automatycznie daje mu taką nazwę. - Liczby to linijki na które chcemy zwrócić uwagę: 1,2,3 pooświetla 1,2,3 a 7..12 to przedział od 7 do 12 Można pominąć dowolny parametr.
I ogolny upgrade IPB. W razie znalezionych bledow prosze zgłaszac je tu, a w miare mozliwosci beda rozwiązywane. Możliwe ze dopiero w niedziele-poniedziałek gdyż wyjeżdzam na weekend, ale erix czuwa więc moze znajdzie chwile na ewentualne poprawki. Za szczególna pomoc przy upgradzie dziękuje erix'owi, hwao i reszcie ekipy ktora motywowała nas do pracy |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Pewnie, że nie jesteśmy ślepi ale jest ZDECYDOWANIE W MNIEJ wygodnym miejscu. Ja np bardzo czesto korzystam z forum z telefonu z opery mini i uwierz mi ale ciezko jest wtedy "kliknąć" w link "najnowsze posty"
Ten post edytował wookieb 8.08.2009, 13:45:30 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pewnie, że nie jesteśmy ślepi ale jest ZDECYDOWANIE W MNIEJ wygodnym miejscu. A ja Ci wytłumaczę dlaczego tak piszesz. Jesteś użytkownikiem tego forum od pewnego czasu i po prostu przyzwyczaiłeś się, że to ma wyglądać tak, to tak a to ma być tam i tam. Proste. Przyjdzie ktoś nowy, jak Ty kiedyś i się przyzwyczai. Jak zmienią wygląd będzie pisał tak samo. Ja jestem zawsze otwarty na zmiany. (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) @up Twoja edycja postu znacznie zmienia sytuację. Ale ten problem również można rozwiązać, wystarczy aby ktoś napisał osobny styl dla takich urządzeń. Ten post edytował fifi209 8.08.2009, 13:45:45 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 374 Pomógł: 149 Dołączył: 1.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja jestem zawsze otwarty na zmiany. (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Ja też, ale nie lubię zmieniać czegoś wygodnego na coś mniej wygodnego (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) A poza tym masz rację. Przyzwyczajenie to druga natura człowieka. Szczerze, to nigdy nie używam tej opcji. No to nie zrozumiesz kogoś kto stale tego używa. Administracja się stara aby było lepiej etc. My też. Forum jest dla użytkowników, prawda? Dlatego informujemy team co jest OK a co nie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) i razem dążymy do ideału (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nikt tu się nie wywnętrza ze złośliwości. A jak Ci się temat nie podoba, to zacznij mniej siedzieć przed kompem, będziesz mniej nerwowy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ciekawe kto będzie pomagał szukającym rozwiązania jak nikomu nie będzie się chciało tego maczku czytać. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 17:31 |