![]() |
![]() |
![]()
|
|
Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 072 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
Witam,
Po nieobecnosci wracamy z nowym designem i kilkoma nowymi funkcjami m.in
Obsługiwane tagi:
Każdy tag można zapisać w postaci: Kod [Foo NazwaPliku.ex 1,2,3,7..12] - Nazwa pliku jest wyświetlana w nagłówku, jak plik zostanie ściągnięty automatycznie daje mu taką nazwę. - Liczby to linijki na które chcemy zwrócić uwagę: 1,2,3 pooświetla 1,2,3 a 7..12 to przedział od 7 do 12 Można pominąć dowolny parametr.
I ogolny upgrade IPB. W razie znalezionych bledow prosze zgłaszac je tu, a w miare mozliwosci beda rozwiązywane. Możliwe ze dopiero w niedziele-poniedziałek gdyż wyjeżdzam na weekend, ale erix czuwa więc moze znajdzie chwile na ewentualne poprawki. Za szczególna pomoc przy upgradzie dziękuje erix'owi, hwao i reszcie ekipy ktora motywowała nas do pracy |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po co? po dłuższym używaniu opcji najnowszych postów zauważysz, że stare umieszczenie linku było najlepsze. Szczerze, to nigdy nie używam tej opcji. Dla chcącego nic trudnego, nawet prostym rozwiązaniem ułatwisz sobie życie. Robisz sobie zakładkę i po sprawie. Zawsze znajdzie się ktoś, komu coś nie pasuje. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Żenada. Wykłócasz się, że ktoś się czepia a sam tego nie używasz i nie masz pojęcia. Po co w ogóle się odzywasz na ten temat? Żenadą to można nazwać to co się tutaj dzieje. Po prostu czytając ten temat krew mnie zalewa. Administracja się stara aby było lepiej etc. To znajdzie się kilkunastu takich, którzy zaczną wybrzydzać o np. tło, które ciągle jest takie samo. Za mała czcionka? Jest dużo rozwiązań, np. siedzieć mniej przed kompem, zmienić rozdzielczość, z tego co wiem w FF też można powiększać strony. Zaraz mi ktoś napisze, że pracuje przed kompem. Wielu ludzi pracuje przed kompem, ja zwykle też. A jeżeli ktoś słabo widzi to warto zainwestować w okulary. Wykłócam się bo uważam, że wystarczy link na dole "Dzisiejsze aktywne tematy", z którego korzystam i jest po problemie. Co do nowych postów, łatwo je zobaczyć. Forum przecież "oznakowuje" nowe/nieprzeczytane posty. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 12:10 |