![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 18.09.2003 Skąd: Wismar Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam zdefiniowany styl dla znacznika <input> - sa to niebieskie ramki. Oczywiscie niebieskie ramki pokazuje sie tez w checkboxach. Ja chce jednak, aby wszystkie checkboxy na stronie mialy swoj osobny styl. Da sie cos takiego zrobic i jak?
Z gory dziex. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 6.05.2003 Skąd: Gdynia, Poland Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W stylu CSS dla każdego input'a:
Kod input {
background-color: black; color: #FFFFFF; font-size: 8pt; border: 1px solid blue; } albo dla konkretnego input'a: Kod <input type="checkbox" style="background-color: black; color: #FFFFFF; font-size: 8pt; border: 1px solid blue;" name="check1" value="1">
A jak chcesz dla każdego inputa różny styl przypisać to można także zrobić tak: Kod input { background-color: black; color: #FFFFFF; font-size: 8pt; } input.checkbox { border: 1px solid blue; } input.text { border: 1px solid red; } input.radio { border: 1px solid yellow; } Kod <input type="checkbox" class="checkbox" name="check1" value="1">
<input type="text" name="text1" value="1" class="text"> <input type="radio" class="radio" name="check1" value="1"> P.S. Kolorów nie dobierałem, tylko dałem na próbę ;p |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 02:26 |