![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 221 Pomógł: 14 Dołączył: 11.03.2009 Skąd: Lubaczów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam taki formularz :
i gdy go wypelnie i wysle dane to moj link wyglada tak :
I mam takie pytanie... czy jakos mozna ukryc (nie chodzxi mi tu o POST) dane przeslane GETem (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) chodzi o to ze jak wysle powyzszy link to zamiast user i abcd bedzie mi pisac cos innego badz mi to zamaskuje. moze mnie ktos naprowadzic jak takie cos zrobic? z gory dzieki Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 9 Dołączył: 6.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zastanawia mnie dlaczego takie rzeczy przesylasz getem....
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 221 Pomógł: 14 Dołączył: 11.03.2009 Skąd: Lubaczów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat wiesz co to mod_rewrite? w pliku .htaccess. nie wiem ale jutro poczytam;-) narazie dzieki:-) zastanawia mnie dlaczego takie rzeczy przesylasz getem.... nie przesylam ale jak bym uzyl POSt to bym nie widzial co przesylam a chcialbym miec pewnosc ze dane ktore przesylam sa jakos modyfikowane na zeby nie mozna bylo ich odczytac. np. jesli zrobie
to zeby mi nie pokazywalo tego co wpisalem do formularza tylko cos innego badz pokazalo puste pole - cos na takiej zasadzie;-) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 8 Dołączył: 20.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie przesylam ale jak bym uzyl POSt to bym nie widzial co przesylam a chcialbym miec pewnosc ze dane ktore przesylam sa jakos modyfikowane na zeby nie mozna bylo ich odczytac. np. jesli zrobie Nie przesyłasz postem, bo byś nie widział, co przesyłasz. Ale chcesz ukryć to co przesyłasz? Czegoś nie rozumiem... Ten post edytował michalg 2.04.2009, 19:32:14 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 03:17 |