![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich!
Bardzo proszę o ocenę designu panela admina dla darmowego systemu CMS - redbook. Chcę aby wygląd, który zrobię był jak najlepszy aby potem nie tracić czasu na kolejne zmiany w wyglądzie panela. Oto link: adres. Za wszystkie posty dziękuję! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 181 Pomógł: 18 Dołączył: 19.04.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Po zebraniu inspiracji podczas ogladania free templates czy themes zanim zaczniesz robic grafike...
wywal ja kompletnie i zrob najpierw wszystko czytelnie uzywajac wylacznie liternictwa - czarno-bialo. Nastepnie stosujac zasady minimalistyczne - to co trzeba pogrob, co trzeba powieksz uzywajac odpowiednio H, P, itd. i CSS oczywiscie. Potem mozesz dodac KILKA kolorow - mam na mysli np. 2 dla czcionek czyli czarny i np 70% czarny. Ulozysz to wszystko w odpowiednich - sporych odstepach / blokach - (popatrz na gazete) myslac oczywiscie o udostepnieniu najpotrzebniejszych opcji w wygodnym miejscu, bez klikania w 5 podmenu albo wklikiwania sie w 5 podstron. No i tak dalej... okreslasz jak ma wygladac A czyli link itd itd. Jak juz uzywajac minimum srodkow zrobisz layout tekstowy, bez ZADNYCH dodatkow, pokaz go. Od tego wyjdziesz i to pozwoli ci zdefiniowac ewentualny pozniejszy temat graficzny - po prostu nasunie ci sie on sam, jesli ci sie nie nasunie - znaczy, ze nie masz predyspozycji. Mysle, ze nie tylko ja chetnie obejrze, jak widac po emocjach w powyzszych postach (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Ten post edytował cbagov 29.05.2008, 21:54:20 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 15:39 |