![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 8.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Utworzyłem wykres i zapisłem go w pliku $fielname
Obrazek zapisuje się na dysku, niestety obrazka nie mogę wyświetlić na stronie www - pokazuje się strona z danymi i miejscem na obrazek Najeżdzajac kursorem na ikonkę obrazka i wywołując właściwości dostaję informacje: Protokół: HTTP Typ: Brak Adres: // 192.120.1.1/graf/zulus_1160937158.png Rozmiar: Brak Wymiary: 28x30 pikseli Utworzony: brak Zmodyfikowany: brak Obrazki z internetu wyświetla mi, opcje internetowe ( prywatność, zbezpieczenia) sprwadziłem OK. Może jakieś sugestie co sprawdzić? Ten post edytował Zulus_0000 15.10.2006, 21:08:57 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 8.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wykonałem
GD Support enabled GD Version bundled (2.0.28 compatible) FreeType Support enabled FreeType Linkage with freetype GIF Read Support enabled GIF Create Support enabled JPG Support enabled PNG Support enabled WBMP Support enabled XBM Support enabled Moje wątpliwości budzi: php Variables ENV["HTTP_ACCEPT"] : image/gif, image/x-xbitmap, image/jpeg, image/pjpeg, application/x-shockwave-flash, application/vnd.ms-powerpoint, application/vnd.ms-excel, application/msword, */* może tu trzeba dodać "image/png" ale w którym configu i gdzie to dopisać? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 07:14 |