![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
(....)
tiraeth: Temat wydzielony z "Wasze stanowiska pracy". Proszę tutaj kontynuować dyskusję na temat LCD i CRT. ~Turgon: Sorry, że Twój post też przeniosłem ale tak jakoś mi się zaznaczyło... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy oni pracują na takich lcd za 2000?
Bo jeśli tak, to nie są do końca profesjonalni - znaczy mogą być dobrzy itd, tylko ciekawe co im wychodzi jak oddają materiał do druku. To jest trochę jak z drogim sprzętem narciarskim: - sprzęt profesjonalny nie zrobi z Ciebie profesjonalnego narciarza - profesjonalny narciarz niewiele wskóra na profesjonalnych zawodach na nartach rekreacyjnych - jeśli jest naprawdę dobry a inni będą mieli gorszy dzień to różnica nie będzie tak widoczna, ale wygrać nie wygra... Ja osobiście jakiś rok temu pozbyłem się ostatniego CRT i teraz jak mam coś zrobić w grafice to robię to na moim LCD. Między moimi pracami nie wiedać różnicy - jak były beznadziejne tak są (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 20:26 |