![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 27.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to jest cała 1 strona moja nazwana index.html może ktoś mi podpowie jak dodać kod by była zwykła rejestracja poprzez wpisanie przez uzytkownika email iraz hasło i po nacisnieciu przyjdzie do niego mail a rejestracja i w mailu kod po nacisnieciu tego kodu zaakceptuje jego logowanie co pożniej da ze będzie trzeba dac logowanie i tam wpisze swój mail i hasło czy ktos mi poda kod gdzie mam go u siebie wkleić a co do bazy danych to mam ja na serwerze ale niewiem jak ją zrobić tam jakomś tabele trzeba zrobić prosze bardzo o pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 27.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
[QUOTE]Wy jesteście tak pomocni że bez waszej pomocy zrobiłem dziś 5 rzeczy i to nie małe rzeczy a co do innych rzeczy to bez niczyjej łaski kiedyś się naucze bo są ludzie co chcą pomagac a nie tylko krytykować dziś samemu udało mnie sie
1. Ustaw jako strona startowa 2. Kontakt 3. Filmy 4. Dane kontaktowe 5. Forum dla jednych może to byc pikuś ale tak jak dla mnie to jest duma i chęć dążenia dalej i wiem że dam rade bo trening czyni mistrza |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 15:08 |