![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 1 Dołączył: 6.08.2017 Skąd: sdsadada Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czesc,
mam taki skrypt php:
i java script:
dane z bazy danych sa pobierane prawidlowo, var_dump($items); zwraca poprawna tablice, więc dlaczego w pliku js ich tak jakby nie ma? jak podgladam zrodlo strony to w kodzie js, nawet nie widac zawartosci funkcji success, tzn wyglada to tak:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 381 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To odpowiedź mi proszę jak ta iteracja się odbywa. Chętnie poslucham.
Jeśli robisz var_dump to success nie zadziała bo nie masz poprawnej odpowiedzi json. Masz sprawdzać w odpowiedzi (w konsoli) co konkretnie jest zwracane. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 1 Dołączył: 6.08.2017 Skąd: sdsadada Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To odpowiedź mi proszę jak ta iteracja się odbywa. Chętnie poslucham. Jeśli robisz var_dump to success nie zadziała bo nie masz poprawnej odpowiedzi json. Masz sprawdzać w odpowiedzi (w konsoli) co konkretnie jest zwracane. no interacja dziala tak: z bazy danych pobieram stringa: 1,1,1 rozdzielam go przecinkami tak aby miec tablice $items = (0=>1, 1=>1, 2=>1); i kazdy z elementow tej tablicy jest id wersu z bazy danych //zwraca ilosc elementow tablicy count($items) //tutaj pobieram caly wers z tablicy w bazie o id jakim zawiera pole tablicy tzn $items[0] = 1, $items[1] = 2 ... $where = intval($items[$i]); $sqlItem = "SELECT * FROM items WHERE id='$where'"; //zwracam zapytanie $resultItem = mysqli_query($conn, $sqlItem); //tworze tablice asocjacyjna i nadpisuje komorke w tablicy $items $items[$i] = mysqli_fetch_assoc($resultItem); no i na koniec mam tablice asocjacyjna $items ze wszystkimi wersami o takich id jakie byly zawarte w pobranym wczesniej stringu |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.09.2025 - 02:04 |