![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2002 Skąd: Sanok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem ze temat był juz na forum ale nie znalazłem w nim odpowiedzi która mnie interesuje.
Wyobraźcie sobie ze macie 700 zł (kupa kasy) i chcecie kupić cyfrówke. oczywiście dobrą i z niezłymi parametrami. co byscie poradzili - jaki model ? czy firmy takie jak trust sie nadają ? co myslicie o modelu trust 910z i czy ktos takowy posiada ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 133 Pomógł: 0 Dołączył: 15.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podsumowywując...
Nie ma sensu bardoz oszczędzać na sprzęcie, zwłaszcza że w miarę dobry sprzęt można już kupić za mniej niż 1000 zł. Nie zmienią tego teksty "Ja mam xxx i go polecam bo jestem z niego zadowolony..." Ludzie, cyfrówka to coś więcej niż zabawka na tydzień. Tak więc jeżeli coś nie ma dobrej opytki, zooma optycznego, przynajmniej podstawowych ustawień MANUALNYCH to lepiej nawet na to nie patrzeć. Jest taka zasada... kupując tanio płacisz dwa razy. I to chyba powinno wystarczyć. Acha jeszcze jedno. Wcześniej nie było takich dobrych aparatów jak teraz a i tak powstawały dobre zdjęcia, warto się nad tym zastanowić. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 09:54 |