![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 24.10.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jaką książkę do nauki HTML/CSS polecacie dla 12 latka? Fajnie było by, gdyby na początku był opis różnych elementów, a następnie tworzenie strony krok po kroku (żeby nie zanudzić dzieciaka czystą teorią)
Ten post edytował xxxeleven 7.12.2013, 12:39:21 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 117 Pomógł: 6 Dołączył: 24.07.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Bredzisz jak potłuczony? Nieprzydatne rzeczy? Przykład! Proszę, po cholerę komuś tangensy kotangensy i inne cuda z matematyki? Po cholerę komu wiedzieć symbole pierwiastków? Po cholerę budowy poczwarek i innych cudów z biologii? Po cholerę komuś wiedzieć wszystkie prawa fizyki? I wiele więcej przykładów... Szkołę zawsze omijałem szerokim lukiem i bardzo się ciesze bo to była dla mnie strata czasu, we wszystkim jestem samoukiem, nie uważam ze mam ograniczona wiedzę a nie chcąc się chwalić, zarabiam więcej niż nie jedna osoba po studiach. W szkole każdy powinien uczyć się podstaw (matematyki, języka polskiego) plus tego czym jest zainteresowany. Ot moje zdanie i moje poglądy. p.s. Tak ogólnie odniosę się do wielu wykształconych osób, co im dały studia skoro są debilami i nic nie potrafią bo rodzice wszystko opłacili? Pozdrawiam Ten post edytował valkirek 8.12.2013, 14:21:17 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 10 Dołączył: 17.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę, po cholerę komuś tangensy kotangensy i inne cuda z matematyki? Po cholerę komu wiedzieć symbole pierwiastków? Po cholerę budowy poczwarek i innych cudów z biologii? Po cholerę komuś wiedzieć wszystkie prawa fizyki? I wiele więcej przykładów... Szkołę zawsze omijałem szerokim lukiem i bardzo się ciesze bo to była dla mnie strata czasu, we wszystkim jestem samoukiem, nie uważam ze mam ograniczona wiedzę a nie chcąc się chwalić, zarabiam więcej niż nie jedna osoba po studiach. I to proszę państwa jest porażka systemu edukacji. Nawet jak w takiego delikwenta wmusimy wiedzę i nauczymy go "cudów" to on i tak nie zrozumie co on może z tego mieć. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 21:04 |