![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 9.01.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
mam problem z arkuszem stylów, otóż owa klasa jest bez problemowo wykrywana pod wszystkimi przeglądarkami, oprócz IE. W czym tkwi problem ? oto kod
pozdrawiam ithat Ten post edytował ithat 7.02.2013, 10:50:29 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 243 Pomógł: 22 Dołączył: 1.06.2009 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czemu w stylach masz ustawiony
? Jeśli chcesz wyśrodkować stronę bo domyślam się, że o to Ci chodzi to zerknij sobie np tu: Wyśrodkowanie strony Jest sporo tego typu poradników, więc bez problemu coś wyszukasz. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Zawsze możesz dołączyć jeszcze style resetujące znaczniki: Style |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 74 Pomógł: 0 Dołączył: 14.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czemu w stylach masz ustawiony ? Jeśli chcesz wyśrodkować stronę bo domyślam się, że o to Ci chodzi to zerknij sobie np tu: Wyśrodkowanie strony Jest sporo tego typu poradników, więc bez problemu coś wyszukasz. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Zawsze możesz dołączyć jeszcze style resetujące znaczniki: Style Czemu?: chciałem pokazać dla przykładu że tylko tak mogę odsunąć treść. Przykład z linku nie działa. Dałem nawet już w div ten contener i nadal nic. Zanim tu napisałem to oczywiście szukałem. Szukałem też na tym forum. Jeśli znasz link do artykułu który na pewno działa to będę wdzięczny. No chyba że coś robię źle. Co do klasy reset-w projekcie ona istnieje-jednak wyświetla tak samo z reset i bez niego, więc wrzucając pominąłem ten plik. Ten post edytował adgad 8.02.2013, 09:54:43 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 15:39 |