![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 165 Pomógł: 0 Dołączył: 14.11.2005 Skąd: London Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czesc
Chcialem zrobic proste dodawanie na strone grafiki i jej miniatury znalazlem skrypcik ktory dodaje nazwe i sciezke do bazy, chcialem go powielic jednak cos czuje ze nie tedy droga mozna jakos sprawniej zrobic takie dodawanie ![]()
dzieki za wskazowki pozdrowka -------------------- Linux is like Wigwam - no Windows, no Gates and apache inside :D
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Wrzuć grafike do bazy.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 165 Pomógł: 0 Dołączył: 14.11.2005 Skąd: London Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
potrzebuje grafike w katalogu nie w bazie ;] w bazie chce tylko sciezki i nazwe pliku trzymac nic wiecej,
-------------------- Linux is like Wigwam - no Windows, no Gates and apache inside :D
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 012 Pomógł: 109 Dołączył: 26.09.2003 Skąd: nexis.pl Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Wrzuć grafike do bazy. Bardzo kiepska rada - takich rzeczy się nie robi! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Dlaczego nie, w małych projektach może być. Ostatnio robiłem i jest OK. 1. kto powiedzial ze to bedzie maly projekt ;] 2. do bazy wrzucam czasami grafike jezeli nie ma na samej bazie duzego obciazenia jezeli strona ma ustawiona grafike i ja za kazdym razem skrypt musi wyciagac zaladowac itd pomysl jak baza jest sama w sobie tym obciazona + server - ja tam wole zyc w zgodzie z elektronami ![]() ![]() ![]() -------------------- Linux is like Wigwam - no Windows, no Gates and apache inside :D
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:52 |