![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 530 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Posiadam odtwarzacz creative zen vision:M i zainstalowana jest w nim funkcja zrzucania plików z zewnętrznych źródeł (tak przynajmniej zrozumiałem... jeśli źle zrozumiałem, proszę o wyrozumiałość...) Chciałbym zastosować tą funkcję do aparatu cyfrowego Sony DSC-V3 Szukam kabelka mini usb - mini usb, który umożliwia połączenie tych dwóch urządzeń, czy powinien mieć wejścia mini usb typ A a z drugiej strony usb typ b (tylko takie znalazłem w sklepie)? Szukałem w specyfikacji aparatu i nie znalazłem jaki typ kabelka usb powinien być zostosowany (który by pasował) Proszę o pomoc. Ten post edytował Master Miko 5.04.2007, 15:32:38 -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masz wersję 30 GB czy 60 GB?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 530 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
30gb.
Jakby nie dało się przez ZENa, zawsze mam dysk zewnętrzny, który umożliwia zgrywanie plików. Czy w tym wypadku też kabelek usba-usbb? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wersja 30 GB nie posiada Hosta USB, wiem bo posiadam i próbowałem z nim rzeczy bardzo różnych bardzo wiele
![]() ![]() Taki Host USB ma tylko wersja 60 GB. I ma chyba troszeczkę inną budowę tej złączki pomiędzy kabelkami a samym odtwarzaczem. A czy dysk twardy ma Host USB? Bo jeżeli nie to na niego też nie zgrasz zdjęć ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Szukałem, nie ma. Dzięki za pomoc.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 20:38 |