![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 12 Dołączył: 16.07.2006 Skąd: : getCity ( ); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam taki problem.
chcę sobie napisać serwis podobny do tego: www.plautosurf.com tylko nie wiem od czego mam zacząć. pomóżcie mi zrobić coś takiego! proszę o jakieś kody źródłowe itp. pozdr. ![]() -------------------- Jeśli my czegoś nie zrobimy, zrobią to za nas inni
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 165 Pomógł: 9 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dobre
![]() nie napisałeś czy znasz się na programowaniu czy oczekujesz że ktoś za Ciebie napisze serwis WWW albo praktykujesz metodę kopiuj-wklej... wszystko co jest potrzebne do stworzenia takiego systemu jest na forum (szukaj) i google oraz książki dot. programowania Będziesz miał jakiś problem - pisz, forumowicze pomogą ale nikt (chyba) za Ciebie całego systemu nie napisze, chyba że ma za dużo wolnego czasu... powodzenia! Łukasz -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 12 Dołączył: 16.07.2006 Skąd: : getCity ( ); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale moze chociarz jakieś wstępne sugestie dot. napisania takiego serwisu.
za co się wogóle wziąć? -------------------- Jeśli my czegoś nie zrobimy, zrobią to za nas inni
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 131 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat za co się wogóle wziąć? za to samo co przy tworzeniu jakiegokolwiek innego serwisu- choć taka moja rada- jeśli nie wiesz jak zacząć, to nie zaczynaj wogóle- być może to zbyt ambitne przedsięwzięcie.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
za co się wogóle wziąć? Za php. ![]() Powiem Ci brutalnie. Tak idiotycznego wątku dawno nie było. Podam Ci przykład obrazujący co właśnie zrobiłeś: Robisz zdjęcie jakiegoś samochodu na ulicy a potem idziesz i mówisz mechanikowi w warsztacie że chcesz taki sam i żeby działał tak samo. Głupota, nie? Chcesz mieć serwis? Postaw sobie jakieś wytyczne? Może chcesz mieć księgę gości? Kto ma to wiedzieć jaka ona będzie? Kto wie czy za stroną będzie panel admina i co będzie obejmował? Edycja będzie dotyczyła ...? No właśnie. czego? Jest Kontakt, ładnie. Ale co to ma robić? Wysyłać Ci maila? SMS'a? A może ma zapisywać się w bazie a tym odczytasz przez RSS? Jasnowidzów tu nie ma. Jeśli chcesz żeby ktoś Ci pomógł to poproś o konkretną pomoc. Cytat proszę o jakieś kody źródłowe itp Kody źródłowe czego?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 856 Pomógł: 19 Dołączył: 30.08.2005 Skąd: 100lica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@mike_mech nie wiem czy widzialeś reklame peugeota 206 ale wyklepali mu takiego z jakiegoś grata.
Co do serwisu to masz rację -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wątek wybitnie nie na to forum. Może przedszkole? W końcu mamy do czynienia z nowicjuszem w branży ;-)
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bardzo skąplikowane ta strona nie wiem czy dasz rade
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 17:11 |